Ülker Çokokrem 400 gr

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ülker Çokokrem 400 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ekstremarkt Satıcı Ünvanı: TAŞ GIDA TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0825024372000014 Vergi Kimlik Numarası: 8250243720
    Bu ürün Ekstremarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uzun yıllardır sofralarımızı renklendiren Ülker ailesi, ürettiği Ülker Çokokrem Kakaolu Fındık Kreması, çikolata ve fındık lezzetini soflarınıza taşıyor.
  • Yumuşak ve kolay sürülebilir kıvamı ile kahvaltılarda tercih edilen bir üründür.
Geri Bildirim Ver

Ülker Çokokrem 400 gr

Ekmeğe sürmelik çikolata, çocuk ve yetişkinlerin severek tükettiği bir üründür. Hem kahvaltı hem de gün içinde tüketilir. Ekmeğe sürüldüğünde oldukça hoş bir tada sahip olur. Doyurucu bir öğün olması sayesinde sabah, öğlen ve akşam tüketilebilir. Uzun yıllardan beri bilinen Ülker Çokokrem 400 gr, unutulmaz tadı ve nostaljik dokusuyla müşterilerin beğenerek yediği bir üründür. Fındık aroması ile tatlandırılan kakao kreması, dengeli ve sevilen bir tada sahip olur. İdeal şeker oranına sahip olan Çokokrem, fındık aromasının verdiği ekstra lezzet sayesinde oldukça beğenilir. Çikolata ve fındığın uyumuyla güzelleşen bu tat, günün her saati rahatlıkla tüketilebilir. 400 gram ağırlığa sahip olan ürün, ideal bir süre içerisinde tüketime uygundur.

  • Çikolata ve fındık lezzeti
  • Akışkan kıvama sahip ürün
  • 400 gr ağırlığa sahip plastik kutu

Lezzetli Ülker Kahvaltılık Çokokrem 400 gr İçeriği

Lezzetli Ülker Kahvaltılık Çokokrem 400 gr İçeriği

Kahvaltılık çikolata seçiminde, ürünün yapısına dikkat etmek oldukça önemlidir. Yumuşak ve akışkan bir kıvama sahip olan ürünler, kolay sürülebilir olması sayesinde öncelikli olarak tercih edilir. Ülker Çokokrem, kolay sürülebilir kıvamı ve akışkan yapısıyla müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen bir kremadır. Kahvaltıda, ekmek ya da hamur işinin üzerine sürerek tüketebilirsiniz. Enerji verici bir içeriği sahip olan Çokokrem, gün içerisinde aktif olmanız konusunda imkan sağlar. Mevsiminde toplanan taze fındıklar ile seri bir şekilde üretilen kahvaltılık çikolata, sahip olduğu lezzetin büyük bir kısmını doğal fındıklar ve kakaodan alır. Dengeli fındık oranı sayesinde çikolatanın yağ düzeyi dengelenir. Enerji ve besin öğeleri bakımından zengin olan bir üründür. Üretim aşamaları titizlikle takip edilen Çokokrem, temiz bir alanda paketlendikten sonra satışa sunulur. Ürün, 400 gram ağırlığa sahiptir.

Ülker Kahvaltılık Çokokrem 400 gr Yorumları

Ülker Kahvaltılık Çokokrem 400 gr Yorumları

Ülker Çokokrem 400 gr yorumlarında ürünün son derece lezzetli olduğundan bahsedilir. 30 gram olarak hesaplanan 1 porsiyon içerisinde enerji 133.8, yağ 4.4, doymuş yağ 2.1, karbonhidrat 21.5, şeker 6.9, lif 0.8, protein 1.6 ve tuz 0.3 gram bulunur. Oda sıcaklığında muhafaza edilebilen bu ürün kase tasarımına sahiptir. Sıcak ve soğuk farkından dolayı ürünün yapısında bozulma olabilir. Bu yüzden, buzdolabı ya da buzlukta saklanması tavsiye edilmez. Çokokremi kullanarak tatlı ve pasta yapabilirsiniz. Özellikle çikolatalı kurabiye çeşitlerine oldukça yakışır. Pişen çikolatanın akışkan bir kıvamda olması için öncesinde bir süre buzlukta bekletilmesi tavsiye edilir. Böylece hamur pişerken, çikolata buz tuttuğu için direkt pişmez ve pişirme işlemi tamamlandığında akışkan bir halde olur.

Ekonomik Ülker Kahvaltılık Çokokrem 400 gr Fiyatları

Ekonomik Ülker Kahvaltılık Çokokrem 400 gr Fiyatları

Ülker Çokokrem 400 gr fiyatı, ürünün gramajı ve içeriğinde bulunan ürünlerin kalitesi doğrultusunda belirlenir. Özenle formülize edilen Çokokrem, dengeli ve lezzetli bir içeriğe sahiptir. Genellikle kahvaltı esnasında ekmeğe sürerken tercih edilen bu ürün, tatlı yapımında da kullanılır. Akışkan yapısı sayesinde tariflerde sıklıkla tercih edilir. Ülker güvencesiyle sunulan kahvaltılık çikolata kreması, yoğun bir tada sahiptir. 400 gram ağırlığa sahip olması sayesinde ideal bir süre içerisinde tüketilir. Kolay bir şekilde bozulmayan çikolatayı üzerinde yazan tüketim tarihine kadar yiyebilirsiniz. Sert kıvamlı olmaması sayesinde üzeri kabuk bağlamaz ve bıçakla kolay bir şekilde alınır. Evin tüm aile fertlerine hitap eden ürün, özellikle çocuklar tarafından sevilerek tüketilir. Ülker’in sevilen bir ürünü olan Çokokrem sürme çikolatayı Trendyol üzerinden inceleyebilir ve uygun fiyat seçeneği ile satın alma işlemini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.