Usr Stroke ITTF Onaylı Masa Tenisi Raketi

354,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Usr Stroke ITTF Onaylı Masa Tenisi Raketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uzayspor Satıcı Ünvanı: SPOR 7/24 SANAL MAĞAZACILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781044317400010 Vergi Kimlik Numarası: 7810443174
    Bu ürün Uzayspor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stroke, ITTF Onaylı Corbor lastiğiyle USRnin daha atak bir başlangıç raketi. ÖZELLİKLER Spin: 7 Speed: 7 Control: 9 Lastik: Corbor Reactor (ITTF Onaylı) Sap: Flared Ağırlığı: 171 gr Federasyon onayı: Var (ITTF) Daha kalın sünger, daha atak bir oyun. Orta seviyedeki oyuncuların tümünün kullanabileceği, uygun fiyatlı ve ITTF onaylı. Hız ve spin ustası Corbor Reactor lastiğiyle Stroke serviste şaşırtıcı, smaçta etkili. RAKET SEÇİMİ En pahalı raket, yeni bir sporcu için en uygun olanı değildir. Masa tenisine başladıktan sonra daha etkili oynamak ve keyif almak için raket değiştirmelisiniz. Yani savunma raketinden başlayarak oyununuz ilerledikçe daha atak olanlara geçmelisiniz. Spin değerleri size lastiğin topu çekme kabiliyeti hakkında fikir verir, speed değerinden ise raketin topu ne kadar hızlandırdığını anlarsınız. Etkili olduğunuz oyun tarzını zaman içinde keşfeder, stilinize uygun raketi satın alarak ve tabii ki antrenman yaparak yenilmez olabilirsiniz. TOP SEÇİMİ USR masa tenisi toplarından Starter, yeni başlayanların keyifle kullanacağı iyi bir antrenman topu. Kusursuz yuvarlaklığa sahip olarak, ABS materyalden 2 farklı renkte üretildi ve 100lü ambalajda satışa sunuldu. Ağırlığı, büyüklüğü ve dayanıklılığıyla testimizden tam not alan Starterı okul antrenmanlarında ve orta seviye maçlarda kolaylıkla kullanabilirsiniz. T-Match ise ITTF standartlarında bir maç topu. 3lü ve 6lı kutulardaki T-match, üst seviye oyunculara gerçek bir maç performansı vaad ediyor. BAKIM-KORUMA Masa tenisi raketleri, sandviçe benzer bir şekilde 3 farklı materyalin birbirine yapıştırılmasıyla üretilirler. Farklı materyallerin sıcaklık değişimlerindeki genleşme oranlarının farklı olacağını unutmamalıyız. Bu durumun raketinizin ömrünü olumsuz etkilememesi için fazla sıcaklık değişimlerine maruz kalmayacakları, nemden ve direkt güneş ışığından uzak ortamlarda saklamamız gerekir. Lastiğin olası tozlanma ve çizilme ihtimaline karşı değer verilen her raket, işi bittiğinde kılıfına konmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver