Vardem Peluş Ejderha Köpek Oyuncağı 35 cm

370 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vardem Peluş Ejderha Köpek Oyuncağı 35 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Peggy Satıcı Ünvanı: PEGGY HAYVAN SAĞLIĞI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723074504800001 Vergi Kimlik Numarası: 7230745048
    Bu ürün Peggy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vardem Peluş 35 cm Süper Dayanıklı Köpek Oyuncağı EjderjaVardem Peluş Süper Dayanıklı Köpek Oyuncağı ÇİĞNENMEYE DAYANIKLI KUMAŞ TEKNOLOJİSİ Köpeklerin keyifle vakit geçirmeleri için tasarlanmış Vardem Süper Dayanıklı Köpek oyuncakları tamamen doğal ve antibakteriyel malzemeden imal edilmiştir. Köpeklerin avcılık içgüdüleri ve hareket yetenekleri göz önünde bulundurularak geliştirilmiş oyuncaklar, köpeklerinizi oyuncak ile aktiviteye teşvik eder. Köpekler ev içerisinde hareketliliğini oyuncaklarla sağlayabilirsiniz.Hareket halinde olan köpekler stresten ve kilodan uzak olmaları ile daha sağlıklıdır. Peluş oyuncakların üretiminde birinci sınıf malzeme kullanılmaktadır. Üretim sonrasında tüm peluş oyuncaklar birçok teste tabi tutulmaktadır. Peluş oyuncakların tamamı Avrupa norm ve standartlarına uygun CE sertifikasına sahiptir. Peluş oyuncaklar 30 derecede, kimyevi madde kullanılmadan ve sıkmadan yıkanmalı, oda sıcaklığında kurutulmalıdır. Oyuncak kuruduktan sonra ütülenmemeli ve yumuşak bir fırça ile taranmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

Vardem 35 Cm Peluş Ejderha Köpek Oyuncağı

Köpeklerin sağlıklı gelişimlerinde oyunların yeri büyüktür. Özellikle diş çıkarma sürecinde köpekler, tıpkı insanlarda olduğu gibi kaşınan diş etlerini bir şeyler çiğneyerek rahatlatmak ister. Vardem 35 cm peluş ejderha köpek oyuncağı bu amaçla dizayn edilmiş ve son derece sağlıklı malzemelerden üretilen kaliteli bir oyuncaktır. Ürün yıpranmaz kumaştan yapılmıştır. Vardem 35 cm peluş ejderha köpek oyuncağı sayesinde köpeğiniz özellikle diş çıkarma döneminde çiğneme ihtiyacını karşılayabilir. Ayrıca çiğneme oyuncağı onun oyun ihtiyacını da karşılayacaktır. Bu sayede hareket kabiliyeti artacak ve aktif bir gün geçirebilecektir. Siz de Vardem 35 cm peluş ejderha köpek oyuncağı sayesinde köpeğinizin kemirme içgüdüsünü karşılayarak, sağlıksız şeyler kemirmelerine mâni olabilirsiniz.

  • Ebat: 35 cm Ejderha / 30 cm Timsah
  • Özellik: Çiğnemeye dayanıklı
  • Kumaş türü: Antibakteriyel

Vardem 35 cm Peluş Ejderha Köpek Oyuncağının Özellikleri

Vardem 35 cm Peluş Ejderha Köpek Oyuncağının Özellikleri

Vardem 35 cm peluş ejderha köpek oyuncağı tamamen antibakteriyel kumaştan üretilmiştir. Ürün köpeklerin çiğnemeye bağlı olarak bıraktığı salyaları nedeniyle oluşabilecek mikropları engeller. Bu sayede köpeğinizin sağlıklı bir oyuncağının olduğundan emin olabilirsiniz. Vardem 35 cm peluş ejderha köpek oyuncağı eğlenceli dakikalar geçiren patili dostlarınızın kaşınma ihtiyacını da karşılar. Kaşınma ihtiyacı özellikle yavru köpeklerin gelişim sürecinde oldukça önemlidir. Vardem köpek oyuncağı, doğal malzemelerden üretilmiştir. Köpeklerin avcılık içgüdülerini ve hareket yeteneklerini arttırır. Sağlam kumaştan yapıldığı için parçalanmaz. Uzun süreli kullanıma uygun bir şekilde tasarlanmıştır. Vardem peluş 30 cm süper dayanıklı timsah köpek oyuncağı, köpeklerin gün içinde daha fazla hareket etmelerini sağladığından, sağlıklı yaşamlarına katkı sunar. Ürün köpeğinizin ilgisini çekecek renklerde tasarlanmıştır. Onun sağlığına zarar verecek herhangi bir madde üretim sırasında kullanılmamıştır.

Vardem 35 cm Peluş Ejderha Köpek Oyuncağı Sağlam mı?

Vardem 35 cm peluş ejderha köpek oyuncağı üretiminde kullanılan ham madde doğal ve sağlamdır. Köpeklerin hareketli ve heyecanlı bir şekilde oynayacakları bu oyuncak, dayanıklılığı sebebiyle uzun süre istifade edilmesini sağlar. Vardem 35 cm peluş ejderha köpek oyuncağı, köpeğinizin diş darbelerine, patileriyle yaptığı hareketlere dirençli olacak şekilde üretilmiştir. Ürün parçalanmaz. Bu nedenle köpeğinizin oyuncak parçalarını yutması başta olmak üzere oynamaya bağlı yaşayabileceği sağlık sorunlarına mâni olur. Vardem 35 cm peluş ejderha köpek oyuncağı, kanserojen madde içermez. Oldukça yumuşaktır. Vardem peluş 35 cm ejderha 30 cm timsah köpek oyuncağı yorumları da kullanıcı memnuniyetini ortaya koyar niteliktedir.

Vardem 35 cm Peluş Ejderha Köpek Oyuncağı Kaliteli mi?

Vardem 35 cm peluş ejderha köpek oyuncağı son teknoloji kumaş kalitesi ile üretilmiştir. Darbelere karşı dayanıklıdır. Üründe kullanılan renk tonları köpeğinizin oldukça hoşuna gidecektir. Bu oyuncak, minik patilerin gelişimlerine olumlu katkı sunar. Bu ürün ile vakit geçiren köpekler enerjilerini atar; gün içerisinde keyifli vakit geçirir. Bu sayede evcil hayvanlarda hareketsizlik sonucu görülen obezite oluşumu da önlenmiş olur. Ürün sağlam peluş kumaştan üretilmiştir. Bu yumuşaklık ağızda, dilde ve vücudun diğer bölgelerinde oyuncak parçalanması sonucu oluşacak yaralanmaları engeller. Vardem 35 cm peluş ejderha köpek oyuncağı, hem erkek hem de dişi köpeklerin kullanımına uygundur. Ürün herhangi bir kimyevi madde kullanılmadan ve sıkma yapılmadan yıkanabilir. Oyuncak oda sıcaklığında kurutulmalı ve ütülenmemelidir. Vardem 35 cm peluş ejderha köpek oyuncağı Avrupa norm ve standartlarına uygun olarak üretilmiştir ve CE sertifikasına sahiptir. Evcil dostunuzun sağlıklı ve keyifli vakit geçirmesi için bu ürünü Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.