8
ErkekBere kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Vira Termal Kar Maskesi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Vira Termal Kar Maskesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKSTiLCiM Satıcı Ünvanı: AHMET UYSAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8990909910
    Bu ürün TEKSTiLCiM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Termal Kar Maskesi

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuk - Elastan
  • Renk Siyah

Yıkama Talimatları

  • Type1
Geri Bildirim Ver

Vira Termal Kar Maskesi

Kış aylarında yüzünüzü soğuktan korumaya ihtiyaç duyarsınız. Bu aşamada bere gibi ürünler ile başınızı koruyabilir ve kulaklarınızı kapatabilirsiniz. Yüzünüzü tamamen korumak adına kar maskesini tercih etmek daha pratiktir. Böylece cildinizi soğuktan koruyabilirsiniz. Vira termal kar maskesi, ağzınız dahil olmak üzere sadece gözleriniz açık kalacak şekilde yüzünüzü kapatır. En soğuk günlerde dahi polar malzemesi sayesinde ısınmanızı sağlar. Yüzünüzde herhangi bir alerjik reaksiyona neden olmaz. Zorlu ve soğuk havalarda cildinizi korur. Özellikle cilt problemleri yaşayan müşteriler için tercih sebebidir. Cildinizin soğuktan kurumasını önler. Hem erkek, hem de kadın müşteriler tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Saçlarınız uzun olsa dahi başınıza tam oturur ve yumuşak bir biçimde sarar. Kolayca nefes alabilir ve duyma konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız.

  • Antialerjik kumaş
  • Soğuktan ve rüzgardan koruma
  • Termal etki

Vira Termal Maske Avantajları ve Kullanımı

Vira Termal Maske Avantajları ve Kullanımı

Soğukta giydiğiniz kıyafetlerin kumaşları önem taşır. Polar gibi termal özelliği bulunan malzemeler sayesinde vücudunuzu tam olarak koruyabilirsiniz. Yıkandıkça topaklanmayan ve uzun süre kullanabileceğiniz bir kar maskesidir. Sıkı dikişleri sayesinde ürünü giyerken herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Böylece dilediğiniz zaman kolaylıkla giyip çıkarabilirsiniz. Vira Termal kar maskesi kullananların yorumlarından müşteri geri dönüşlerini görebilir ve fikir sahibi olabilirsiniz. Yüzünüzü ve kulağınızı soğuktan koruması öne çıkan avantajıdır. Özellikle kışın dışarıda çok zaman geçirenler ve motor gibi taşıtların sürücüleri tarafından tercih edilir. Böylece rüzgarın etkisini azaltır ve soğuğa maruz kalacak bölgeleri koruyabilirsiniz. Polar kumaş sayesinde cildinizde yumuşak bir dokunuş hissedersiniz. Bu yumuşaklık yıkamadan sonra dahi kaybolmaz ve hissetmeye devam edersiniz. Bu tür maskeler kask içerisine giymek için oldukça uygundur. Hem kaskı takmanızı kolaylaştırır, hem de yüzünüzü korur.

Vira Termal Kar Maskesi Özellikleri ve Yorumları

Vira Termal Kar Maskesi Özellikleri ve Yorumları

Soğuk kış günlerinde cildiniz hassaslaşır. Bu nedenle çeşitli cilt problemleri yaşayabilir ve sıkıntı çekebilirsiniz. Bu durumu önlemek için kar maskesi kullanabilirsiniz. Özellikle kulaklarda soğuk nedeniyle çeşitli problemler oluşabilir. Kulağınızı korumak bu nedenle oldukça önem taşır. Uzun süre rahatlıkla kullanabileceğiniz Vira Termal kar maskesi yorumlarından müşteri tecrübelerine şahit olabilirsiniz. Böylece uygun beden seçimi konusunda rehber olacak nitelikte geri dönüşleri okuyabilirsiniz. Kask takanlar tarafından beğenilen özelliği ise yüzünüzü tam saran yapısıdır. Kaskı takıp çıkarırken kolaylık sağlayan yumuşak yüzeyi vardır. Poları terinizi emer ve cildinizin nem altında yıpranmasını önler. Özellikle motor kullanıcıları soğuk dolayısıyla sert baş ağrıları çekebilir. Bunu ortadan kaldırmak adına ürün, hem bütçe dostu, hem de pratik bir yöntemdir. Tek parça olması ve tüm yüzünüzü koruyor olması ise tercih sebebidir.

Bütçe Dostu Vira Termal Kar Maskesi Fiyatı

Bütçe Dostu Vira Termal Kar Maskesi Fiyatı

Kask içine giyeceğiniz ürünleri dikkatle seçersiniz. Tak çıkar esnasında kumaşı deforme olmayacak ürünler tercih edebilirsiniz. Vira kar maskeleri hem kullanışlıdır, hem de bütçe dostudur. Favori listenize kolaylıkla ekleyebileceğiniz ürünü takip edebilir ve bütçenize uygun gördüğünüz zaman satın alabilirsiniz. Standart beden olarak üretilen ürün hem kadın, hem de erkek müşteriler için uygun ölçüde üretilir. Yüzünüzü tamamen sararak gerekli korumayı sağlar. Vira Termal kar maskesi fiyatını takip edebilir ve kışın işinize çok yarayacak bu ürünü kolayca satın alabilirsiniz. Yağmurlu günlerde de ıslanmaktan korur ve yüzünüzde tahrişe neden olmaz. Islaklığı emer ve hapseder. Yüzünüzden çıkardıktan sonra da hızla kurur ve tekrar giyilmeye uygun hale gelir. Trendyol ile kışın kullanmaktan vazgeçemeyeceğiniz Vira kar maskesini satın alabilir ve soğuğun neden olduğu baş ağrılarına veda edebilirsiniz.