1
Kinoa kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

Wefood Beyaz Kinoa 300 gr

139,82 TL
(349,55 TL / kg)
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
210,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Wefood Beyaz Kinoa 300 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wefood Satıcı Ünvanı: DOĞAVERA GIDA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0308101257300001 Vergi Kimlik Numarası: 3081012573
    Bu ürün Wefood tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beyaz Kinoa Nasıl Kullanılır? Tariflere Nasıl Dahil Edilebilir? Beyaz kinoayı kısır yapımında ince bulgur yerine kullanabilirsiniz. Çorbalara ilave ederek daha yoğun bir kıvam ve lezzet elde edebilirsiniz. Suyu emerek bağlayıcı özellik kazanması sayesinde, yumurtasız yapacağınız hamur işlerinde yardımcı ürün olarak kullanabilirsiniz. Bu sayede kek, poğaça ya da böreklerinizi doku ve tat olarak da zenginleştirebilirsiniz. Baskın olmayan hafif tadından dolayı, salataların besleyiciliğini artırmak için ek malzeme olarak kullanabilirsiniz. Farklı soslarla karıştırıp çeşitli mezeler hazırlayarak, salata harici yardımcı yemekler yapabilirsiniz. Kırmızı et, tavuk, balık gibi yemeklerin ya da sebzelerin yanında garnitür olarak sunabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Wefood Beyaz Kinoa 400 gr ile Tariflerini Renklendir

Ağırlıklı olarak kuruyemişlerle beslenmek kilo verme aşamasında faydalı olsa da gerçekte herkesin bu besinlere yaşamının birçok aşamasında ihtiyacı vardır. Kilo verme döneminde beslenme uzmanları tarafından sıklıkla tercih edilen bu besinler zengin değerleri ile gelişme çağında olan çocukların gelişimi aşamasında önemli rol oynar. Son zamanlarda oldukça favori ürünler arasında yer alan Wefood beyaz kinoa 400 gr olan paketlerde kullanıcıların karşısına çıkar. Kullanımı, içeriği ve faydalarıyla kullanıcıların kafasında pek çok soru işareti oluşturmaktadır. Kinoa besin içeriği nedeniyle faydalar açısından dikkat çekmektedir. Bu besinin, lifli ve proteinli yapısı nedeniyle insanları uzun süre tok tutmak için değerli olduğu belirtilmektedir. Wefood kinoa ürünü doğru kullanıldığında günlük kalori alımını azalttığını ve lifli yapısı sayesinde sindirim rahatlığı sağladığı bilinmektedir. İnsanların faydaları için yaşamın her aşamasında tüketmesi gereken besin grubu içerisinde yer almaktadır.

  • Kilo Vermeye Yardımcı
  • Sağlığa Faydalı
  • Lifli Yapı

Wefood Beyaz Kinoa İçeriği

Wefood Beyaz Kinoa İçeriği

Wefood beyaz kinoa 400 gr faydaları açısından son yılların en popüler gıdalarından biridir. Bu ürün organik ve hiçbir zararlı unsur içermemektedir. Bu nedenle büyümekte olan çocuklar için sağlıklı bir besin kaynağı olarak tercih edilebilir. Amino asitler açısından zengin olması, vücudun sağlıklı kalması için ihtiyaç duyduğu elementleri içerir. Bazı amino asitler vücut tarafından üretilemediğinden dışarıdan alınması gerekir. Dolayısıyla bu kapsamda ideal bir seçenek olmaktadır. Lifler, bağırsak aktive edici işlevleriyle bilinir. Çözünür ve çözünmez olmak üzere iki çeşit olan bu liflerin çeşitli avantajları vardır. Özellikle çözünmeyen maddeler vücudun sindirim sürecine büyük ölçüde yardımcı olur. Bağırsakları hızlı sindirmek için çalıştıran bu ürün metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olur. Wefood beyaz kinoa 400 gr içeriği aynı zamanda kronik kabızlıktan mustarip olanlara rahatlama imkanı verir.

Wefood Beyaz Kinoa Faydaları

Wefood Beyaz Kinoa Faydaları

Kan basıncını önemli ölçüde düşürerek kolesterol açısından iyi gelebilir. Kan şekerini hızlı yükseltmez ve dengeli olmasına yardımcı olabilir. Ek olarak lifli besinler, değerli vitaminler ve minerallerin emilimi konusunda yardımcı olmak için kalın bağırsaktan geçer. Kalsiyum, bir parçası olarak, özellikle eksiklik durumlarında kadınlarda sık görülen osteoporoz gibi sorunlara neden olur. Bu Wefood beyaz kinoa ürününü doğru miktarda tüketirseniz kalsiyum emilimini aktive ederek kemik ve eklem rahatsızlığını azaltmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca uzmanlar, yeterli lif elde etmek için sebze ve meyveleri kabukları ile yemeyi önermektedir. Bu sayede lif açısından daha zengin bir hale bürünen bu gıdaları tüketmek daha yararlı bir seçenektir. Protein açısından zengin bir diyetin önemi beslenme uzmanları tarafından düzenli olarak ifade edilmektedir. Bu kapsamda 8681749104192 koduna sahip olan bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Wefood Beyaz Kinoa Fiyatı ve Yorumları

Wefood Beyaz Kinoa Fiyatı ve Yorumları

Bu ürün yüksek protein içeriği ile kilo alımı ve kilo kaybı için belirli bir beslenme programıyla daha sağlıklı olmanızı sağlar. Proteinler sporla uğraşanların tüketmesi gereken besinler kategorisine girse de aslında büyümeye en fazla katkı sağlayan besin gruplarından biridir. Kas ve kemik gelişimi açısından önemli faydalar sunarken çeşitli sağlık sorunları düşünüldüğünde tüketilmesi önerilir. Kinoa içeriğinden dolayı alternatif olarak tüketilebilmektedir. Uzmanlara göre bu bitkinin proteini süte eşdeğerdir ve besleyici bir yapıya sahiptir. Tüm bunlara ek olarak kaliteli protein kaynakları nedeniyle diyetlerin olmazsa olmazı olarak kabul edilir. Kullanıcıların diyetlerine dahil ettiği kinoanın kendilerini daha tok hissettirdiği, daha az yemelerini ve özellikle atıştırmalarını engellediği gözlemlenmiştir. Wefood beyaz kinoa 400 gr yorumları üzerinden de bu olumlu geri dönüşlere göz atabilirsiniz. Wefood beyaz kinoa 400 gr fiyatı ve özellikleri ile sizleri sunulur. Siz de sağlıklı bir besin olan beyaz kinoaya sahip olmak isterseniz ürünü Trendyol’dan hemen sipariş verebilirsiniz.