WiseLab Wise® Action 90 Bitkisel Kapsül

375 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  375 TL
%5 indirim
3 x  356,25 TL
1.068,75 TL
%7 indirim
5 x  348,75 TL
1.743,75 TL
%10 indirim
7 x  337,50 TL
2.362,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

WiseLab Wise® Action 90 Bitkisel Kapsül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Biollia Satıcı Ünvanı: MEDITAC SAĞLIK VE TURİZM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614109119000001 Vergi Kimlik Numarası: 6141091190
    Bu ürün Biollia tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wise Supplement Action erkekler için özel olarak formüle edilmiş, içeriğinde Epimedium (Epimedyum Ekstresi) (Horny Goat) & L-Citrulline (L-Sitrulin) & L-Arginine (L-Arjinin) & Tribulus Terrestris (Demir Dikeni Ekstresi) & Red Ginseng (Kırmızı Ginseng Ekstresi) & Zinc (Çinko) bulunduran bir gıda takviyesidir. Uzakdoğu'da yetişen bir bitki olan epimedyum, afrodizyak etkisi olduğuna inanıldığından iktidarsızlık gibi pek çok cinsel sorunun tedavisinde kullanılmış olan bir şifalı bitkidir. Ülkemizde 'azgın teke otu' olarak da bilinir. Yetişkinler için günde 3 kapsül kullanılması tavsiye edilir. Supplement Facts / Besin Değerleri L-Arginine 750 mg L-Citrulline 600 mg Maca Lepidium Extract 375 mg Tribulus Terrestris 300 mg Epimedium Extract 150 mg Red Korean Ginseng 60 mg Zinc (As Zinc Picolinate) 10 mg

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Kapsül
  • Hedef Enerji
Geri Bildirim Ver