124,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (39)
500 TL'ye 20 TL İndirim
4. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
114,40 TL
2. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Afrikalı Leo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Münzevi Kitabevi Satıcı Ünvanı: YAKUP ÇABUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1098233561800001 Vergi Kimlik Numarası: 2160466614
    Bu ürün Münzevi Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AFRİKALI LEO

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Amin Maalouf
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yapı Kredi Yayınları Afrikalı Leo - Amin Maalouf

Yapı Kredi Yayınları Afrikalı Leo - Amin Maalouf kitabının ciltsiz bir şekilde 2022 yılında basımı gerçekleşir. Amin Maalouf tarafından özenli bir şekilde kaleme alınır ve müşteri beğenisine sunulur. Gerçek bir yaşam öyküsünden esinlenilerek yazım aşaması son halini alır. Dış kapak tasarımı kaliteli karton malzeme kullanılarak tamamlanır. Bu aşamalarda 2. hamur kağıt cinsi tercih edilir. Okuyucu için sade ve yalın bir dil kullanılır. Sürükleyici etkisi ile sizi farklı diyarlara götürebilir. Sıcak bir kahve eşliğinde kitabınızı elinize alarak okuma saatlerinizi keyifli bir hale getirebilirsiniz. İdeal boyutu sayesinde her türlü çanta içerisinde de kolay bir şekilde taşınabilir. Sıra dışı kapak tasarımı ile dikkat çeken bir üründür. Bu eseri yazarının ilk kitabı olması ile duyabilirsiniz.

  • Kaliteli dış kapak tasarımı
  • Sürükleyici ve merak uyandıran anlatım
  • Uzun süreli kullanım

Amin Maalouf Afrikalı Leo Yapı Kredi Yayınları Kitabı

Amin Maalouf Afrikalı Leo Yapı Kredi Yayınları Kitabı

Amin Maalouf Yapı Kredi Yayınları’na ait bu kitabın yazım aşamasında anı ve günlük türleri tercih edilerek esere heyecanlı bir hava katılır. Kitapta Müslüman bir ailede yetişen bir erkek çocuğunun başından geçen olaylar anlatılır. Bu nedenle eser içerisinde İslam ile ilgili konulara da değinilir. Aynı zamanda okuma sırasında tarihi esintilere de bolca rastlayabilirsiniz. Kitapta yer alan Hasan karakteri gezmeyi sevmesi ile bilinir. Gezdiği ve gördüğü yerleri günlüğüne yazar ve böylece okuyucu ile paylaşıma hazır bir hale getirir. Afrikalı Leo Amin Maalouf isimli yazarın ilk eseri olmasına rağmen oldukça başarılı işlere imza atar. Sıkılmadan okuma sağlayabileceğiniz bir kitap türüdür. İş yerinde, okulda ya da piknikte de okuma keyfinize kesintisiz bir şekilde devam edebilirsiniz. Her sayfa değiştirdiğinizde bir sonraki sayfaya geçmek için oldukça heyecanlanabilirsiniz.

Amin Maalouf Afrikalı Leo Yapı Kredi Yayınları Yorumları

Amin Maalouf Afrikalı Leo Yapı Kredi Yayınları Yorumları

Amin Maalouf YKY kitabı içerisinde tarih ve siyasete dair bölümlere belli aralıklar ile denk gelebilirsiniz. Kitabı okuduktan sonra birçok yeni bilgi öğrendiğinizi de fark edebilirsiniz. Okurken adeta karakter ile bütünleşerek tarihi yaşayabilirsiniz. Günlük türü ile yazıldığı için okuyucu ile bağ kurabilen bir eserdir. Kitapseverlerin sahip olması gereken bir başyapıttır. Dilediğiniz her an gönül rahatlığı ile okuma saati yapabilirsiniz. Özgün bir kapak tasarımı tercih edildiği için kapak üzerinde bir ağaç içerisinden çıkan motifler ve farklı çiçekler yer alır. Yapı Kredi Yayınları Afrikalı Leo - Amin Maalouf kullananlar tarafından da mest edilen bir kitaptır. Okuyuculardan tam puan alarak öne çıkmayı başarır. Siz de bu gözde eser ile ilgili bilgi ve fikir sahibi olabilir ve kitabın kısa bir özetine erişim sağlayabilirsiniz.

Uygun Afrikalı Leo Yapı Kredi Yayınları Fiyatı

Uygun Afrikalı Leo Yapı Kredi Yayınları Fiyatı

Yapı Kredi Yayınları Afrikalı Leo - Amin Maalouf fiyatı ürünün malzeme kalitesi, tedarik aşaması ve üretim sürecindeki diğer faktörler de göz önünde bulundurularak özenle belirlenir. Bu özgün kitap tüm yetişkinler için okuma seçeneğine sahiptir. Anı türüne ait kitapları okumayı seviyorsanız kısa zamanda favoriniz haline gelebilir. Bu eser sayesinde boş zamanlarınızı kaliteli bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Çocuklarınız belirli bir yaşa geldiğinde onlar için de tercih ederek iyi bir bilgi kaynağı oluşturabilirsiniz. Bu kaliteli eser hakkında birçok yorum ve değerlendirme bulunur. Yapı Kredi Yayınları Afrikalı Leo - Amin Maalouf yorumları bölümünden tüm müşteri deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Bu değerlendirmeler sayesinde karar verme süreciniz de pratik bir hale gelebilir. Siz de Trendyol aracılığı ile bu başyapıta ulaşabilir ve kolay bir şekilde Afrikalı Leo kitabına sahip olabilirsiniz.