Yapı Kredi Yayınları Annemin Çantası

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
90 TL'ye 20 TL İndirim
3 Adet ve Üzeri 60 TL İndirim
Kurumsal Fatura
89,92 TL
Kurumsal Fatura
99,99 TL
4. Ürüne 30 TL İndirim
1.000 TL'ye 35 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Annemin Çantası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Annemin Çantası (Sert Kapak) Sara Şahinkanat / Yapı Kredi Yayınları Basım Yılı: 2021
  • Sayfa Sayısı: 32
  • Kağıt Türü: Kuşe Kağıt
  • Ebat: 20,5 x 27,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Ciltli
  • ISBN: 9789750825958
  • Yazar: Sara Şahinkanat
  • Çizimler: Ayşe İnan Alican
  • Sara Şahinkanat'ın yazdığı Ayşe İnan Alican'ın muhteşem resimlerle hayat kazandırdığı Annemin Çantası her zaman alay ya da merak konusu olan bir konuya açıklık getiriyor. Kadınların çantasında neler var neler? Böyle bir kitap iki duyarlı kadının ortak ürünü olunca ortaya müthiş bir sonuç çıkıyor. Aslolan çanta değil çantalarında taşıdıkları "hayat"la kadınlar çünkü... Bir çocuğun gözünden kaleme alınan Annemin Çantası yazar ile çizerin ortak kitapları Beyoğlu Macerası Bilgi Avcıları Gizli Görevde ve Üç Kedi Bir Dilek kitapları gibi yine çok sevilecek.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 26-50
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Annemin Çantası - Yapı Kredi Yayınları

Çocuklarınıza küçük yaşlardan itibaren kitaplar yoluyla belli başlı durumları öğretmeniz mümkündür. Büyüdükçe dikkati ve merakı artan çocuklar her durum karşısında yeni bir soru üretirler ve sizden bunlara cevapları vermenizi beklerler. Yapı Kredi Yayınları Annemin Çantası kitabıyla çocuğunuza çantanızın içinde neler olduğunu eğlenceli bir biçimde öğretebilirsiniz. İçi çeşitli eşyalarla dolu ve dışarıdan gözükmeyen çantalar çocuklar için bilinmezlik kuyusudur. Merakı gelişen minikler zamanla bu durum karşısında meraklanabilir ve sizden açıklama isteyebilirler. Bu durumda hem görsel açıdan hem de anlatımsal açıdan zengin olan bu kitap yardımınıza yetişir. Her çocuk sözel olarak duyarlı olmayabilir ve belli başlı konularda görsel olarak eğitilmeye eğilimli olabilir. Bu nedenle seçilen kitapların görsel açıdan özenle hazırlanmış olması oldukça önemlidir.

  • Özenle hazırlanmış görseller
  • Kalın yapraklı ve uzun ömürlü
  • Anne çocuk ilişkisine yeni bir adım

Her Derdin Devası Anneler

Her Derdin Devası Anneler

Çocukların büyük bir kısmı ağlarken annelerini çağırırlar. Bu nedenle anne çocuk ilişkisinin sağlam olması güvende hissetmeleri açısından önemlidir. Karakter gelişiminde ve davranış oluşumlarında da yine bu ilişkinin oldukça büyük bir rolü vardır. Anneler, çocuklarının her anında yanında olmak isterler. Bu nedenle çantalarına koydukları eşyalar ile her duruma hazırlıklıdırlar. Annemin Çantası, eğitici ve öğretici bir kitaptır. Ebeveynler bu kitabı okurken çocuklarla aralarındaki güven bağına destek verirler. Böylece çocuklar aslında çok eğlenceli olarak gördükleri ve bir hazine değerinde olan anne çantasının içinde neler olabileceğini öğrenirler. Tekerlemelerle çok daha eğlenceli gelen kitap anne-çocuk ilişkisine yeni bir boyut katar. Annemin Çantası YKY, okurken aslında çocuğunuzla bağ kurabileceğiniz ve hikayenin kahramanı olabileceğiniz bir serüven sunar. Düşen çocuklara yara bandı, ağlayan çocuklara peçete olan anne çantasının ökyüsünü anlatır.

Keyifli ve Eğitici Bir Kitap

Keyifli ve Eğitici Bir Kitap

Çocuklara anne olmanın nasıl bir şey olduğunu anlatmaya çalışan YKY Annemin Çantası kitabı çocukların empati yeteneğini geliştirir. Sihirli, dipsiz ve gizemli bir kuyuya benzeyen Annemin Çantası okuyan çocukları ve ebeveynlerini kafiyeli diliyle eğlendirir. Çocuğu için en iyisini düşünen annelerin her zaman çantaları ağırdır. İçinde her ihtiyacınıza cevap bulabilir ve yardım alabilirsiniz. Kitap sayesinde çocuğunuz da aslında ne kadar özel bir ilişkiniz olduğunu fark eder ve size minnettar olur. Küçük yaştan itibaren bu duyguları aşılamak ve ilişkinizin temelini sağlam atmak çok önemlidir. Her zaman ve her yerde güvende hissetmeye muhtaç çocuklarınıza güven vermek sizin elinizdedir. Her okuduğunuzda farklı dersler ve anlamlar çıkarabileceğiniz çok yönlü bir kitaptır. Görsel açıdan da kuvvetli olması ve dikkat çekici cıvıl cıvıl renklere sahip olması da önemlidir.

Annemin Çantası Kitabı Fiyatları

Annemin Çantası Kitabı Fiyatları

Kitapların uzun ömürlü olması en az içeriği kadar önemlidir. Küçük yaşlarda çocuklar kitaba nasıl davranacağını bilemez ve zarar verebilir. Bu durumda kolay yırtılmayacak ve katlanmayacak ürünler tercih etmek kritiktir. Bu ürün kalın kapaklıdır ve içerisindeki yaprakları da aynı şekilde kalındır. Böylece küçük yaştan itibaren miniklerinizin kütüphanesine koyabilir ve uzun ömürlü olmasını sağlayabilirsiniz. Yaprak kalınlığı arttıkça fiyat da artar. Annemin Çantası kitaplığınızda uzun yıllar yer alacak ve kolay zarar görmeyecek bir üründür. Sara Şahinkanat’ın eşsiz anlatımı ve tekerlemeye benzer kelime seçimleriyle her konu eğlenceli bir hal alır. YKY Annemin Çantası Sara Şahinkanat anlatımı ve Ayşe İnan Alican çizimleriyle paha biçilemez bir eserdir. Trendyol ile çocuğunuzla aranızdaki bağı kuvvetlendirecek bu ürünü satın alabilir, kampanyalardan faydalanarak uygun fiyat fırsatları yakalayabilirsiniz.