Yapı Kredi Yayınları Çiçek Senfonisi Toplu Şiirler - Özdemir Asaf

250 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (32)
Kurumsal Fatura
164,56 TL
229 TL'ye 45 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
220,91 TL
105 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
194,99 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Çiçek Senfonisi Toplu Şiirler - Özdemir Asaf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çiçek Senfonisi Toplu Şiirler - Özdemir Asaf

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Nurullah Genç
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yapı Kredi Yayınları Çiçek Senfonisi - Özdemir Asaf

Yapı Kredi Yayınları Türk ve dünya edebiyatının değerli eserlerini okuyucularla buluşturur. Klasiklerin yer aldığı seriler, kitapseverlerin favorileri arasında yer alır. Okuma zevkini tatmak isteyenler tarafından tercih edilen eserler, kitaplıkları nitelikli bir şekilde doldurur. Türk edebiyatının güçlü kalemlerinden biri olan Özdemir Asaf tarafından yazılan şiirlerin bir arada yer aldığı Yapı Kredi Yayınları Çiçek Senfonisi edebiyatı seven kişilerin beğenisini toplar. Yedi şiir kitabında yer alan eserlerin bir araya getirilmesiyle oluşturulan kitap kaliteli baskısıyla okuma zevki sunar. Şiirseverlere ilham olan eserlerin yer aldığı kitap vaktini incelikli bir şekilde doldurmak isteyenler tarafından tercih edilir. Özgün şiirleriyle öne çıkan Özdemir Asaf tarafından yazılan eserleri okuyabileceğiniz ürünü satın alarak şiir zevkini dilediğiniz gibi tadabilirsiniz.

  • Kaliteli baskı özelliği
  • Okuma zevki sunan özgün şiirler
  • Zengin içerik

Kitapseverler İçin Çiçek Senfonisi Özdemir Asaf Kitabı

Kitapseverler İçin Çiçek Senfonisi Özdemir Asaf Kitabı

Özdemir Asaf, Yeni Türk edebiyatının özgün şiir yazarlarının başında gelir. Aşk ve bireysel temalı özgün şiirleriyle edebiyatseverlerin beğenisini toplayan eserleri kaleme alır. Bir Kapı Önünde, Dünya Kaçtı Gözüme, Çiçekleri Yemeyin, Sen Sen Sen, Yumuşaklıklar Değil, Nasılsın ve Yalnızlık Paylaşılmaz adlı kitaplarındaki şiirler Çiçek Senfonisi antolojisinde bir araya gelir. Toplu şiir kitabı olma özelliği gösteren ürün, birçok farklı eseri aynı anda okuma avantajı sunar. Duygu ve düşüncelere yer veren şiirleriyle öne çıkan yazarın eserlerinin bulunduğu bu kitaba kütüphanenizde yer verebilirsiniz. İlham dolu, yaşamın incelikleriyle bezenmiş, incelikli eserlere ev sahipliği yapan Özdemir Asaf Çiçek Senfonisi eseriyle okuma zevkini tadabilirsiniz. Kendine özgü kurgusu ve bütün akımların dışında kalarak yazdığı eserleriyle öne çıkan yazarın ele aldığı eserleri okuyarak edebiyat dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Etkileyici Yapı Kredi Yayınları Çiçek Senfonisi Kitabı

Etkileyici Yapı Kredi Yayınları Çiçek Senfonisi Kitabı

Şiirseverler için doyurucu bir içeriğe sahip olan kitap 488 sayfalık bir hacme sahiptir. Çantanızda taşıyabileceğiniz boyutlarıyla şiir zevkini dilediğiniz her yerde tatmanızı sağlar. Kaliteli baskı özellikleriyle öne çıkan Yapı Kredi Yayınları Çiçek Senfonisi kullananlar tarafından beğeni toplar. Okuma zevkini artıran yazı puntosu ve kağıt özellikleri, kitabın kaliteli baskı özelliklerinin bir sonucu olarak değerlendirilir. Özgün bir tarza sahip olan Özdemir Asaf, mısralarında yoğun duygu ve düşünce aktarımı yapar. Mısra sayısı kısa ve uzun olmak üzere çeşitlilik gösterir. Şiir okumayı sevenlere yeni bir pencere açan Çiçek Senfonisi kitap Türk edebiyatının değerli eserleri arasında yer alır. Döneminde hakim olan şiir akımlarının dışında kalan şair, kendine has anlatım biçimiyle öne çıkar. Kaliteli baskısı ve zengin içeriğiyle öne çıkan kitabı satın alarak edebiyatın değerli eserlerini inceleme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Avantajlı Yapı Kredi Yayınları Çiçek Senfonisi Kitabı Fiyatı

Avantajlı Yapı Kredi Yayınları Özdemir Asaf Kitabı Fiyatı

Duygu ve düşüncelere ağırlık veren anlatımıyla öne çıkan yazar, estetik anlamda doyurucu bir üsluba sahiptir. İçsel dünyanıza renk katacak olan çeşitli durumları, etkileyici bir biçimde kaleme alır. Derinlikli anlatımıyla beğeni toplayan kitap, kütüphanenizde zenginlik yaratır. Özel bir dil kullanarak eserlerini yazan usta şairin betimlemeleri ve anlatım tarzıyla farklı bir bakış açısı kazanabilirsiniz. Şiir dünyasında derinlikli bir yolculuğa çıkabilir, özgün eserlerden ilham alabilirsiniz. Şiir kitabı okumaktan hoşlanan sevdiklerinize armağan edebileceğiniz Yapı Kredi Yayınları Çiçek Senfonisi fiyatı uygun aralıklarda yer alır. Kitapseverler için avantajlı alışveriş imkanı sunar. Özenle işlenen, duygu yoğunluklu anlatımıyla öne çıkan eseri Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Okurların fikirlerini Yapı Kredi Yayınları Çiçek Senfonisi yorumları aracılığıyla öğrenebilirsiniz. Yorumları inceleyerek eser hakkında bilgi sahibi olabilir, deneyimli müşterilerin bilgilerinden faydalanabilirsiniz.