İlgili Kategoriler
Soğutma Kapasitesi
Enerji Sınıfı - Isıtma
Fiyat
Enerji Sınıfı - Soğutma
Isıtma Kapasitesi
Wi-Fi Özelliği
Tip
Ücretsiz Kurulum/Montaj
Garanti Süresi
Kurulum Gerekli mi?
Özel Filtreler
Renk
Garanti Tipi
Fiyat Geçmişi
Ürün Puanı
Satıcı Tipi
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_APPROVE_SELLER_TITLE
Onaylanmış Satıcı
Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_SUCCESSFUL_SELLER_TITLE
Başarılı Satıcı
Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_AUTHORIZE_SELLER_TITLE
Yetkili Satıcı
Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.
Satıcı Tipi Nedir?
"

24000 Btu Klima

" araması için 203 sonuç listeleniyor

Güçlü Performansıyla 24000 BTU Klima Çeşitleri Trendyol'da!

Farklı iklim şartlarında kullanılan çok çeşitli araç gereçler vardır. Bunlar hayat kalitesini artıran ve çeşitli yönlerden avantaj sağlayan ürünlerdir. Pek çok marka tarafından geliştirilen araç gereçler sayesinde siz de bulunduğunuz ortamlarda çeşitli hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Klima gibi hem sıcak hem de soğuk mevsim şartlarında kullanımı mümkün olan ürünler dikkat çeker. Marka ve model seçimi yaparak uzun süre boyunca size eşlik edecek olan ürünü temin edebilirsiniz. 24000 BTU klima bunlardan biridir. Müşterilerin severek kullandığı bu ürünler özellikleri ve tasarımı ile beğeni toplar. Yaşam alanlarının çeşitli bölümlerinde konumlandırılarak kullanıma hazır hale getirilir. Gerekli ayarlamaları yaparak hem yazın hem de kışın ihtiyacınızı karşılayabilmek için tercih edebilirsiniz. İlkbahar ve yaz mevsimlerinde kendini gösteren sıcaklıkları azaltabilmek için klimanın serinletici etkisinden yararlanabilirsiniz. Sonbahar ve kış mevsimlerinde ise ürünü ayarlayarak ılık ve sıcak bir ortam elde edebilirsiniz. Genel olarak dikdörtgen biçiminde tasarlanır. Duvara monte edilerek kullanımı yaygındır. 24000 BTU inverter klima gelişmiş özellikleri ile birlikte uzun süreli bir kullanımı beraberinde getirir. Kaliteli yapısının yanı sıra kullanımının pratik olması da dikkatleri üzerine çeker. Modelden modele değişkenlik gösteren kullanım talimatlarını dikkate alarak üründen yararlanabilirsiniz. 24000 BTU klima fiyatları ile birlikte bütçenize uygun olacak şekilde seçim yapabilirsiniz. Trendyol sayesinde hem ürün özelliklerini detaylı şekilde öğrenebilir hem de pratik şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.

İşlevsel 24000 BTU Klima Özellikleri

İşlevsel 24000 BTU Klima Özellikleri

Klimalar farklı amaçlara hizmet eder. Tasarımları ile birlikte kısa süre içerisinde kurulumu mümkündür. Duvara gerekli şekilde monte ederek kullanımını kolay hale getirebilirsiniz. 24000 klima güçlü yapısı ve pratik kullanımı ile birlikte öne çıkar. Kumanda ile birlikte anlık olarak kullanılabilir. Arzu ettiğiniz işletmeleri ürün özelliklerini dikkate alarak gerçekleştirebilirsiniz. 24000’lik klima modelinden yana seçim yaparak pek çok kişinin bütçesine uygunluğu ile dikkat çeken ürünleri yaşam alanlarınıza dahil edebilirsiniz. Farklı tonlarda renk seçeneklerinin olması müşterilerin kendi tarzlarına ve yaşam alanlarının dizaynına uygun olacak şekilde seçim yapabilmesini mümkün kılar. Bu noktada evlerde sıklıkla kullanılan 24000 BTU salon tipi klima modellerinden yana seçim yapabilirsiniz. Salon tipi olması belirli bir büyüklüğe kadar olan ortamlarda ürün kullanımını mümkün kılar. Evlerde sık sık tercih edilen klimalar bu tarz ortamların yanı sıra ofis ve benzeri çeşitli çalışma alanlarında da kullanılır. Ortamda bulunan kişilerin rahat hareket edebilmesini olanaklı kılar. Bunaltıcı havaların etkisini minimuma indirir. Bunun yanı sıra ısıya gereksinim duyulan zamanlarda ise ortam sıcaklığının artmasına yardımcı olur. Kolay kurulum imkanı ile birlikte bakımının kısa süre içerisinde yapılabilmesi de müşterilerin beğenisini toplar. Kaliteli bir hizmet alabilmek için ürünlerin düzenli aralıklar ile temizlenmesi gerekir. Bunun yanı sıra gerekli olan bakim tutinlerinin gerçekleştirilerek klimanın çalışma potansiyelini göstermesine yardımcı olabilirsiniz. 24000 BTU klima A++ şeklinde ifade edilen modeller enerji tüketimi bakımından öne çıkar. Belirli nedenlere bağlı olarak sıklıkla kullanımı tercih edilen ürünlerin ne oranda enerji tükettiği önemlidir. Elektrik ile çalışmasını sürdüren klima çeşitleri arasından seçim yaparken enerji tüketimini de göz önünde bulundurabilirsiniz. 24000 BTU klima ölçüleri de üründen ürüne değişkenlik gösterir. İçinde bulunduğunuz alana uygun olacak şekilde ortaya konulan modelleri küçük ve büyük şeklinde ifade ederek birbirinden ayırt edebilirsiniz. Kibar ve zarif modelleri yaşam alanlarınıza getirerek sunulan imkanlardan yararlanabilirsiniz. 24000 BTU kaset tipi klima da gelişmiş özellikleri sayesinde müşterilerin beklentilerini büyük ölçüde kazanır. Siz de Trendyol sayesinde merak ettiğiniz modelleri inceleyebilir ve siparişinizi oluşturabilirsiniz.

24000 BTU Klima Kullanmanın Faydaları

24000 BTU Klima Kullanmanın Faydaları

Ortamdaki havanın kalitesini büyük oranda artıran ürünlerden biri olan klimalar zaman içerisinde gelişme göstererek etkili bir hizmet sunar. Havanın taze kalmasına yardımcı olan bu ürünler kolay bir şekilde çalıştırılarak gerekli işlemleri kısa süre içerisinde gerçekleştirilir. 24000 BTU klima tavsiyelerinden yola çıkarak ihtiyaçlarınız için etkili seçimler yapabilirsiniz. Zaman içerisinde ürün çeşitlerini deneyimleyen kişiler tarafından yapılan tavsiyeler sayesinde kısa süre içerisinde karar verme işlemini yapabilirsiniz. Sıcak havalarda ortam sıcaklığını düşürerek serinletici bir ortamın oluşmasına yardımcı olur. 24000 BTU ayaklı klima kolaylıkla konumlandırılarak kullanıma hazır hale getirilir. Ayaklı olması farklı ortamlarda ürün kullanımını mümkün kılar. Zeminlerde uygun alanı bulunan kişiler için tercih edilmesi mümkün olan modellerden biridir. Kolay temizlenebilir olması da estetik yapısının yanı sıra ilgi çeken detaylar arasında yer alır. 24000 BTU klima dış ünite ise kapalı ortamların aksine açık alanlarda tercih edilir. Dış ortamdaki ısı alışverişinin yapılmasını mümkün kılar. Belirli nedenlerden dolayı bu tür modellere de gereksinim duyulur. Yapısı bakımından büyük ve ağırdır. O nedenle monteleme işlemini gerekli şekilde yapmak önem teşkil eder. Split sistem adı verilen bir sistem ile birlikte işlevselliğini ortaya koyar. Gaz alışverişinin dışında sinyal alışverişinin yapılabilmesini de mümkün hale getirir. Bunun için de boru ve bunun yanı sıra elektrik tesisatına gereksinim duyulur. İç ve dış alanlarda kullanımı yaygın olan farklı modeller zaman içerisinde yapılan araştırma ve geliştirme çalışmaları neticesinde kullanışlı şekilde kendini gösterir. Bu sayede ihtiyacınız doğrultusunda seçim yapabilir, iç ve dış mekanlardaki hava temizliğini mümkün kalabilmek için gereksinim temel araç gereçleri hemen temin edebilirsiniz. Trendyol ile birlikte 24000 BTU klima online alışveriş işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Kullanışlı 24000 BTU Klima Kampanyaları

Kullanışlı 24000 BTU Klima Kampanyaları

Yaşam alanlarına konfor getiren ürünler arasında klimalar da yer alır. Hem kullanımı hem de bakımı oldukça kolay olduğundan dolayı pek çok alanda yaygın olarak kullanılır. Evlerin yanı sıra çeşitli çalışma alanlarında da yerini alır. Üzerinde yer alan düğmeler ya da bir kumanda vasıtasıyla gerekli işlemlerin yapılması sağlanır. 24000 BTU klima özelliklerini dikkate alarak kendiniz için uygun şartları taşıyan modeli temin edebilirsiniz. Yapısında yer alan filtre sayesinde ortamdaki kirli havanın temizlenmesinde büyük rol oynar. Ortamdaki temiz hava oranını artıran bu ürün, kişilerin verimli bir şekilde çalışmalarını sürdürmesini de olanaklı kılar. Bu gibi pek çok açıdan kullanışlı bulunur. Ürünün terlemeyi azaltma gibi bir özelliği de bulunur. O nedenle ortamda kötü hava oluşumunu da bu açıdan engeller. 24000 BTU klima yorumları sayesinde müşterilerin bu gibi açılardan kolaylık elde ettiğini öğrenebilirsiniz. Merak ettiğiniz detaylara yorumları inceleyerek ya da ürün özelliklerini araştırarak ulaşabilirsiniz. 24000 BTU klima satın almadan önce farklı modelleri çeşitli açılardan değerlendirerek verimli bir sonuç elde edebilir, buna göre sipariş oluşturabilirsiniz. Zaman içerisinde kendini gösteren 24000 BTU klima indirimlerini göz önünde bulundurarak bütçenize hitap eden ürünleri avantajlı bir şekilde elde edebilirsiniz. Teknolojinin gelişmesi ve buna bağlı olarak yapılan çalışmalar neticesinde kendini gösteren 24000 BTU klima modelleri temelde temiz bir yaşam alanı oluşturma amacı taşır. O nedenle yapılan özel seçimler arasında yer alır. Farklı büyüklüklerdeki alanlarda kullanılmak üzere çeşitli şekillerde tasarlanan çok sayıda model vardır. Ev, ofis ve okul gibi sık kullanılan alanlar arasında yer alır. O nedenle siz de 24000 BTU klima kampanyalarından yararlanarak bulunduğunuz alana hitap eden ürünü belirleyebilir ve Trendyol üzerinden siparişinizi oluşturabilirsiniz.

4000 BTU Klima Kaç Metrekare Soğutur?

Klimalar, vakit geçirilen alanın düzgün bir biçimde iklimlendirilmesini sağlar. Cihazın düzgün bir performans sergilemesi için gücünün ve kullanıldığı ortamın orantılı olması gerekir. Bu şartlar sağlandığında içerideki havanın istenilen düzeyde olmasını rahatlıkla sağlar. Klimalarda yer alan BTU değeri klimanın enerji harcama düzeyini gösterir. Cihazın odadaki havanın 1 fahrenhayt düzeyinde artması için harcadığı gücü anlatan bir söylemdir. 24000 BTU değerindeki cihazlar arasında oldukça farklı modeller vardır. Bu tarzda bir cihaz doğru konumlandırıldığında oldukça geniş bir alanı soğutabilecek düzeyde olur. Küçük bir alanda kullanmak için bir cihaz aradığınızda ihtiyacınızdan büyük almaya gerek yoktur. Seçeceğiniz klimanın soğutacağı alanın boyutunu ihtiyacınıza göre belirleyebilirsiniz. 24000 BTU olan cihazlar, hızlı biçimde havanın değişmesini sağlar. 40 metrekare ve bundan küçük olan alanlarda bu tarz bir cihaz kullanmak oldukça yeterli gelir. Klimanın ön kısmını kapatmayarak etki alanını genişletebilirsiniz. Bu sayede cihazlarınızdan oldukça fazla yarar sağlarsınız.

24000 BTU Klima Kaç Kw'dir?

Klimaların soğutma ve ısınma durumları arasında enerji tüketimleri farklılık gösterir. 24000 BTU klimalar soğuma yaparken yıllık ortalama 335 ila 402 kW elektrik üretir. Bu cihazların yıllık ortalama ısınma enerji tüketimi ise 1400 ile 2011 arasında değişiklik gösterir. Isınma sırasında bu tarz cihazlar oldukça fazla enerji harcar. Klima kullanılan yerlerde cihaz, genellikle soğuma amacıyla bulunur. Bu sayede soğutma sırasında düşük düzeyde enerji harcayan bir cihaz seçmek oldukça önemlidir. Ekonomik olarak 24’lük olarak adlandırılan bu cihazlarda tasarruf edebilirsiniz. İklimlendirme yapmak istediğiniz alanın dış kısmı da klima seçerken önem taşır. Dışarıdan gelebilecek aşırı soğuk veya sıcak sebebiyle yüksek düzeyde bir klima seçebilirsiniz. Bu cihazları kullanırken pek çok duruma dikkat etmelisiniz. Cihazın hızlı veya yavaş çalışması tüketeceği elektriğin değişmesine neden olabilir. 24000 BTU klima, hızlı biçimde çalıştırıldığında bir saatte yaklaşık 2,9 kW elektrik tüketir.

24000 BTU Klima Kaç Kg Gaz Alır?

Klima içerisinde soğuk ve sıcak havanın oluşmasına yardımcı olan bir gaz bulunur. Klima gazı ortamdaki havaya karışmaz. Onun yerine kendi haznesi içerisinde genişleyip soğuyarak klimadan soğuk hava çıkmasını sağlar. Bu gaz, cihazı çalıştırdıkça motor tarafında sızar. Motor etrafında bir delik veya tahrip olduğu zamanlar bu sızma oldukça yüksek düzeyde olur. Bu gaz miktarı düşük olduğu zamanlar klima gerektiği gibi soğutma ve ısıtma gerçekleştiremez. 24000 BTU salon tipi klimalar, ortalama olarak 4,5 kg bir gaz alır. Bu gaz kapasitesi cihazlarda değişiklik gösterebilir. 24’lük olarak adlandırılan klimaların oldukça farklı renk seçeneği vardır. Bu sayede dekorasyona uygun olan ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.