BURCU Domates Salçası 830 gr

95 TL
(0,11 TL / g)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BURCU Domates Salçası 830 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DURAKMARKET Satıcı Ünvanı: VEDAT TOPKARA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Giresun Vergi Kimlik Numarası: 8540156788
    Bu ürün DURAKMARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BURCU DOMATES SALÇASI 830 GR
  • NET AĞIRLIK: 830 GR
  • İÇİNDEKİLER: DOMATES.
  • VAKUMLU TENEKE KONSERVE HALİNDEDİR.
  • EV VE İŞYERİ TÜKETİMİNE UYGUNDUR.
  • ENER VE BESİN DEĞERLERİ (100 GR)
  • ENERJİ: 406 KJ / 97 KCAL
  • TOPLAM YAĞ: 0 GR
  • DOYMUŞ YAĞ: 0 GR
  • KARBONHİDRAT: 16,8 GR
  • ŞEKER: 11,5 GR
  • LİF: 4,6 GR
  • PROTEİN: 5,1 GR
  • TUZ: 0,05 GR
Geri Bildirim Ver

BURCU 830 gr Domates Salçası

Yemeklere lezzet ve renk katan domates, çeşitli öğütme ve kurutma işlemlerinden geçer, Burcu ustalığıyla kavanozlanarak sofralarınıza ulaştırılır. Sulu ve susuz yemeklerde kullanılan Burcu domates salçası 830 gr, kuru gıda ürünleri arasında yer alır. Domates, içeriğindeki en güçlü ve doğal antioksidanlardan olan likopen sayesinde canlı ve parlak bir kırmızı renge kavuşur. Ürün, kendine has tadı ile mutfakta kullanılan diğer yiyeceklerden farklıdır. Domatesin bu lezzeti Burcu domates salçasında keskin bir şekilde hissedilir. Domates salçası, geleneksel Türk mutfağındaki yemeklerden dünya mutfağındaki popüler lezzetlere kadar birçok yerde kullanılır. Burcu domates salçası yorumları da ürünün farklı zevklere hitap ettiğini göstermektedir.

Burcu domates salçasının özellikleri:

  • Ağırlık: 830 gr
  • Ambalaj: Teneke Kutu
  • Ürün: domates salçası

Burcu Domates Salçası Kaliteli midir?

Burcu Domates Salçası Kaliteli midir?

Kurulduğu günden bugüne farklı konserve ürünlerin üretimini yapan Burcu, uzmanı olduğu domates salçasını lezzetli, kaliteli ve titiz bir şekilde sizlerle buluşturur. Lifli bir yapıya sahip domatesin farklı türleri vardır. Tarlalardan toplanan taze domatesler, en lezzetli ve temiz salçaları üretmek adına el değmeden hazırlanır. Tam mevsiminde toplanan domateslerden büyük bir özveri ile üretilen salçalar, yemeklerinize lezzet katarak sofranıza misafir olur. Burcu domates salçası 830 gr’ın üretim süreci, kaliteyi bir an olsun düşürmeden yüksek standartlarda gerçekleşir. Burcu domates salçası, kaliteli kontrole ve gıda güvenliğine gösterilen önemle üretilmiştir. Domatesler tam zamanında toplanır ve güzelce yıkanarak temizlenir. Ardından çeşitli pişirme işlemlerinden geçirilerek paketlenen Burcu domates salçası 830 gr, domatesin en lezzetli hâli olarak raflarda yerini alır.

Burcu Domates Salçası İçindekiler Nelerdir?

Tüm gereksinimlerinizi karşılayan Burcu domates salçasının içerisindeki aktif madde likopendir. Bu içerik, kalp-damar hastalıklarına ve kansere iyi gelir. Ayrıca kemikleri geliştirir ve cildi güzelleştirir. Burcu domates salçası 830 gr, bu özellikleri ile yemeklere lezzet katar. Burcu domates salçasının 100 gramında 407 kj/97 kcal, 16,8 gr karbonhidrat, 11,5 gr şeker, 4,6 gr lif, 5,1 gr protein ve 0,05 gr tuz bulunur. Ürün, yağ içermez. Burcu domates salçasının ambalaj yapısı, boyutları ve kaliteli üretim süreci gibi etkenler göz önünde bulundurulduğunda oldukça uygun fiyatlı olduğu görülür. Geleneksel yöntemlerle yetiştirilen domateslerin ustalıkla işlenmesinin sonucu olan Burcu domates salçası, 830 gr’lık yapısı ile geniş aileler için ideal bir kullanım sağlar.

Burcu Domates Salçası Nasıl Kullanılmalıdır?

Burcu domates salçası 830 gr, doğru saklama koşullarında saklandığı takdirde ekşime ve küflenme gibi sorunlar yaşanmadan son kullanma tarihine kadar ilk günkü tazeliğini korur. Bu nedenle edindiğiniz Burcu domates salçası 830 gr’ı buzdolabınızda en ideal konumda saklamanız önemlidir. Salçanın kapağını açtıktan sonra ürünün lezzettinden bir şey kaybetmemesi ve küflenmesini de önlemek amacıyla bir miktar sıvı yağı salça üzerine ekleyebilirsiniz. Böylece sıvı yağ, havanın salça ile temasını ortadan kaldırarak ürünün daha uzun süre taze kalmasına yardımcı olur. Burcu domates salçasını makarnalardan çorbalara, sulu yemeklerde fırında pişen et yemeklerine kadar hemen her yemekte gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Siz de Trendyol’da Burcu domates salçası 830 gr’ı satın alarak yemeklere tat katabilir, sofralarınızda tadına doyum olmaz lezzetleri ailenizle ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Burcu 830 gr domates salçası, en kısa süre içerisinde adresinize teslim edilir.