2
Tuvalet Temizleyiciler kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Diversey Taski Clonet Extra 3 Adet

262 TL
(87,33 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
150 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Diversey Taski Clonet Extra 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BanabirHijyen Satıcı Ünvanı: İÇCAN BİLİŞİM BİLGİSAYAR ELEKTRONİK İNŞAAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Edirne Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469033168100012 Vergi Kimlik Numarası: 4690331681
    Bu ürün BanabirHijyen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Taski Clonet Extra Kireç Çözücü ve Banyo Temizleyicisi 750ml Online Özel 70024423 TASKI Clonet Extra güçlü formülü ile benzersiz bir temizleyici ve kireç çözücüdür. Seramik, porselen ve paslanmaz metal yüzeylerde su sertliği dolayısıyla oluşan kireç taşı birikimlerini, sabun lekelerini ve diğer kirleri hızla çözerek yüzeylerin kolayca temizlenmesini sağlar. Lavabolar, tuvalet ve klozetler, cam yüzeyler, küvetler, duş kabinleri ve seramik fayanslar gibi yüzeylerde kullanıma uygundur. Dikey yüzeylerde uzun süreli kalabilme ve temizlik işlemine devam edebilme özelliğine sahiptir. Yüzeyleri çizmez, matlaştırmaz. Ovalama gerektirmez. UYARI: Mermer ve doğal taş gibi aside hassas yüzeylere kullanmayınız. Aside hassas bir yüzeye damlaması halinde ürünü yüzeyden süratle temizleyip derhal bol su ile durulayınız. Yumuşak metal, emaye ve boyalı yüzeylerde kullanımına dikkat edilmelidir. Kullanmadan önce göze çarpmayan bir yerde yüzeyin, ürüne uygunluğunu test ediniz. D OZAJ: Ürün kullanıma hazır bir mamüldür, seyreltmeden kullanın.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 750 - 1000 ml
Geri Bildirim Ver

Diversey Taski Clonet Extra 3 Adet

Temizliğin en zorlu bölgesi çoğu zaman için banyodur. Ek olarak kireçli bölgelere veya eşyalarda temizlik esnasında oldukça zorluk yaratabilir. Bu bölgelerde kaliteli ve kuvvetli temizlik ürünü kullanımı temizlik sürecini kısaltan önemli bir faktördür. Diversey Taski Clonet kireçli yüzeyler ve banyo temizliği konusunda üst düzey bir üründür.

 
  • Banyo ve kireçli yüzeyler için uygun
  • 3 adet
  • Her bir şişe 750 ml

Diversey Taski Clonet Extra 3 Adet Özellikleri

Diversey Taski Clonet Extra 3 Adet Özellikleri

Diversey Clonet extra güçlü içeriği ile banyo ve kireçli yüzeylerde olağanüstü bir temizlik sağlar. Banyo ve kireç ikilisi temizlik aşamalarının en zorlu bölümlerini oluşturan unsurlardır. Kireç su ile temas gerçekleştirilen her alanda olabilse de banyolarda sıklıkla kireçlenmeye şahit olunur. Bu kireçlerden bölgenin arındırılması için ise birçok farklı temizlik malzemesi kullanılır. Fakat Clonet tek ürünle kireçli bölgelerden kolayca kurtulmasına yardımcı olurken banyo temizliği için de rahatlıkla kullanılabilir. Seramik, porselen ve paslanmaz metal yüzeylerde su sertliğinden dolayı oluşan kireçlenmelerin giderilmesinde kullanılabilir. Banyo fayansı, duşakabinler, klozetler ve kuvetler gibi alanlarda kullanılabilir. Sıkılan bölgede uzun süre bekletilebilmekle birlikte beklediği bu süre boyunca temizleme etkinliğini devam ettirir. Diversey Clonet yüzeyleri çizmez ya da matlaştırmaz. Bunun yanında Clonet ile yapılan temizliklerde ovalama gerektirmeden temizleme yapılabilmektedir. Sadece kireç oluşumunun yanında kireç taşı, sabun birikimi ve diğer kirleri de kolayca temizler. Bu yüzden de banyo temizliği için kullanımı oldukça uygun ve de etkilidir.

 

Diversey Taski Clonet Extra 3 Adet Kullanımı

Diversey Taski Clonet Extra 3 Adet Kullanımı

Diversey Taski Clonet Extra 3 adet satıldığı için uzun süre kullanıma uygundur. Kireçli yüzeylerde ve banyo temizliğinde kolayca kullanılabilir. Diversey kullanımı sırasında ekstra herhangi bir ürünün kullanımına gerek yoktur. Ürün kullanılırken bazı bölgelerde kullanılması önerilmemektedir. Bu bölgeler mermer ve doğal taş gibi aside duyarlı yüzeyleri örnek verebiliriz. Bu yüzeyler kolayca asitten ve ağır temizlik malzemelerinden etkilenebileceği için bu yüzeylerde Diversey kullanımı yüzeylerin hasar almasına neden olabilmektedir. Ürünün bu tür yüzeylere temas etmesi halinde bu alanı derhal bol su ile arındırın ve silin. Ek olarak ürün emaye, yumuşak metal ve boyalı yüzeylerde kontrollü bir şekilde kullanılmalıdır. Herhangi bir aksiliğin yaşanmaması için bu tarz yüzeylerin ilk başta ufak bir kısmında deneme yapılabilir. Diversey Clonet kullanırken herhangi bir dozaj ayarlaması yapmanız gerekmemektedir. Su ile sulandırma ya da ürünün içine ekstra bir malzeme ya da ürün katma gibi bir durum söz konusu değildir. taski Clonet Extra kullanıma hazır hale getirilerek satışa sunulur. Direkt olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

Diversey Taski Clonet Extra 3 Adet Yorumları ve Fiyatları

Diversey Taski Clonet Extra 3 Adet Yorumları ve Fiyatları

Diversey Taski Clonet Extra, özellikle detaylı banyo temizliği ve kireçli bölgelerin temizliği için kullanılır. Ürün kuvvetli bir temizlik ürünüdür. Clonet kullanırken tek ihtiyacınız olan şey süngerdir. Ürün kullanıldıktan sonra bol su ile alan durulanmalıdır. tek bir bölgede uzun süre bırakılmaması önerilir. İlk defa bir bölgede kullanacaksınız ve bu bölgenin hassas olduğunu düşünüyorsanız ilk başta göze çarpmaya bir bölgede denemeniz ve iyice duruladıktan sonra bölgenin kuruması beklememiz doğru kullanımı sağlamak için önemlidir. Kullanıcıların doğru bölgelerde doğru kullanımı ile Diversey Clonet Extra oldukça etkili bir ürünüdür. Daha önce bu ürünü alarak kullanmış kişilerin yorum ve deneyimlerini okuyarak bu bilgilerden faydalanmak isteyen kişiler Diversey Taski Clonet Extra 3 adet yorumları kısmından kullanıcı yorumlarını okuyabilir. Diversey Taski Clonet Extra 3 adet fiyatı dönemsel olarak değişebilir. Ürünü Trendyol’dan hemen sipariş edebilirsiniz.