Gillette Sensor 3 Yedek Tıraş Bıçağı 8'li

228,80 TL
(28,60 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,90 TL
1.500 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
237,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
237,85 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gillette Sensor 3 Yedek Tıraş Bıçağı 8'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kentmis Satıcı Ünvanı: KENTMİS KOZMETİK GIDA İNŞAAT TURİZM YAZILIM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0544062667700018 Vergi Kimlik Numarası: 5440626677
    Bu ürün Kentmis tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #özelürün Gillette Sensor3 Yedek Tıraş Bıçağı 8'li Gillette Sensor3 Yedek Tıraş Bıçağı yüze kolayca uyum sağlayan özel bıçaklarıyla en sert sakalları bile tek seferde alır, pürüzsüz bir cilde kavuşmanızı sağlar. Gillette Sensor tıraş makineleri ile uyumlu Sensor yedek başlıklarıyla makinenizin ömrünü uzatın, her zaman en iyi tıraştan vazgeçmeyin.

Ürün Özellikleri

  • Bıçak Sayısı 3 Bıçaklı
  • Paket İçeriği 16+
  • Tipi Yedek Tıraş Bıçağı
Geri Bildirim Ver

Gillette GS38 Sensor3 8'li Yedek Tıraş Bıçağı

Gillette Sensor3 8’li yedek tıraş bıçağı, özel bıçaklarıyla cilde zarar vermeden sert sakalların ardından dahi tenin pürüzsüz olmasını sağlar. Gillette Sensor tıraş makineleriyle uyum sağlayan bu yedek ürün sayesinde uzun ömürlü bir kullanım imkânı yakalamanız amaçlanır. Kolay kullanım imkânı sunması için kayganlaştırıcı bantların da eklendiği bu ürün sayesinde sakallar kolaylıkla ciltten uzaklaştırılır. Cilt üzerinde rahatlıkla kayan bu tıraş bıçakları, güvenli şekilde kullanım için tasarlanmıştır. Oynar başlığı sayesinde yüz hatlarınıza uyum sağlayacak bu ürün, pürüzsüz bir tıraş deneyimi sunduğu için kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilir. Gillette Sensor3 8’li yedek tıraş bıçağı krom kaplama olduğu için oldukça dayanıklıdır ve kullanım sırasında sizi yarı yolda bırakmaz.

  • Pakette 8 adet yedek tıraş bıçağı bulunur.
  • Kayganlaştırıcı bandı mevcuttur.
  • Oynar başlıklıdır.

Gillette Sensor3 8'li Yedek Tıraş Bıçağının Özellikleri Nelerdir?

Gillette Sensor3 8'li Yedek Tıraş Bıçağının Özellikleri Nelerdir?

Gillette Sensor3 8’li yedek bıçak, kolay kullanım imkânı sunan birçok özellikle donatılmış hâldedir. Sensor tıraş makineleriyle birebir uyum sağlayan bu başlıklar, 3 bıçaklıdır. Bu sayede pürüzsüz bir tıraş deneyimini oldukça kısa bir sürede sunar. Sert sakalları dahi tek seferde alabilen bu başlıklar, sinekkaydı tıraşın birkaç dakika içinde tamamlanmasını sağlar. Konforlu bir tıraş deneyimi sunan bu ürün, cildinizin hatlarına tamamen uyum sağlayacak özellikleriyle teniniz üzerinde kolaylıkla kayar ve kesiklerin oluşmasını engeller. Pürüzsüz bir sonuç elde edilmesini sağlayan kayganlaştırıcı bant, işlemin hemen ardından cildinizin yumuşacık olmasına yardımcı olur. Tüm bunların yanı sıra oynar başlığı bulunan bu yedek bıçaklar, ergonomik bir tutuşu destekler ve hareket kabiliyeti kazanmanızı sağlar.

Gillette Sensor3 8'li Yedek Tıraş Bıçağının Temizliği Nasıldır?

Gillette Sensor3 8’li yedek tıraş bıçağı kullanıldıktan sonra oldukça kolay şekilde temizlenebilir. Sakallı cilt üzerindeki birkaç dokunuşun ardından akan suyun altına tutulması gereken bu başlıkların temizliği için kılların sıkışıp kalmadığından emin olunmalıdır. Bunun için bıçağın arka kısmından suyu akıtmak son derece kolay şekilde temizliğinin yapılmasını sağlar. Bıçaklar temizlendikten sonra fazla suyun akıtılması için silkelenen bu ürünün kendi hâlinde kurumaya bırakılması önerilir. Bir yere çarparak temizlenen ya da havlu yardımıyla fazla suyu alınan bu bıçakların ömrü, yanlış müdahaleyle kısalabilir. Akan suyun altında temizlik, oldukça ideal bir yöntem olsa da kaynak kullanımının kısıtlanarak çevreye duyarlı olunması açısından dolu bir kap içindeki durgun sularda da yıkayabilirsiniz.

Gillette Sensor3 8'li Yedek Tıraş Bıçağı Kaliteli midir?

Gillette Sensor3 8’li yedek tıraş bıçağı, son derece kaliteli oluşuyla kullanan herkesten tam not almayı başarmış ürünler arasındadır. Ergonomik tasarımı sayesinde ciltle tam uyum sağlayan bu ürün, aynı zamanda krom kaplamayla imal edildiği için uzun ömürlüdür. 3 bıçaklı olduğu için pürüzsüz sonuçların elde edilmesini sağlayan bu yedek başlıklar, tıraş sonrası kızarıklığın da ortadan kaldırılması için kayganlaştırıcı bant kullanır. Her anlamda tıraş deneyimini keyifli hâle getiren bu ürünler, son derece kaliteli materyalden üretildiği için oldukça dayanıklı ve sağlıklıdır. Ayrıca kayganlaştırıcı bandın kalitesi sayesinde bu ürün, birkaç kullanım sonrasında dahi ilk seferki kadar etkilidir. Gillette Sensor3 8’li yedek tıraş bıçağı yorumları incelendiğinde bu incelikli düşünülmüş özellikleri sayesinde deneyen herkesin beğenisini topladığı anlaşılır. Uyumlu cihazın uzun süre daha kullanılmasını sağlayan bu yedek ürünleri siz de satın almak isterseniz Gilette Sensor3 8’li yedek tıraş bıçağı fiyatını Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz.