Kalaycıoğlu Üzüm Pekmezi 950 gr.

150 TL
(157,89 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
162,90 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
164,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kalaycıoğlu Üzüm Pekmezi 950 gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bozkır Tahin Dünyası Satıcı Ünvanı: KALAYCIOĞLU TAHİN İMALATI GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5317028983600001 Vergi Kimlik Numarası: 4900487780
    Bu ürün Bozkır Tahin Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üzüm Pekmezi 950 Gr.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Ağırlık 500 - 1000 gr
Geri Bildirim Ver

Üzüm Pekmezi 950 gr ile Enerji Veren Atıştırmalıklar

Geçmişten beri tüketilen pekmezin insan vücuduna pek çok faydaları bulunur. Özellikle de sabah kahvaltılarının vazgeçilmez ürünlerinden birisi olan pekmez, 7’den 70'e herkesin sevgilisidir. Tahin ile beraber de tüketilebilen bu ürün organik tedavilerde sıkça tercih edilir. Özellikle de kansızlığa iyi gelen bu besin pek çok gıdanın içerisine katılarak da tüketilebilir. Şeker yerine pekmez ile yapılan tatlılar hem sağlıklı hem de doğal bir lezzetin kapılarını açar. Farklı markalar altında satışa sunulan pekmezin pek çok çeşidi bulunmaktadır. Üzüm pekmezi de bu özel lezzetler arasında yer alan bir üründür. Kalaycıoğlu markası altında satışa sunulan bu ürün eşsiz lezzeti ile müşterileri kendine çeker. Üzüm pekmezi 950 gr 153.03.0006 kodu ile satışa sunulur. Mutfakların gözde lezzeti üzüm pekmezini satın alarak hoş bir lezzetin kapılarını arayabilirsiniz.

  • Doğal Lezzet
  • Şekere Alternatif
  • Enerji Verici

Sofraların Vazgeçilmez Lezzeti Kalaycıoğlu Üzüm Pekmezi 950 Gr

Son zamanlarda insanlar arasında sağlıklı beslenme konusundaki bilinç bir hali artmıştır. Pek çok insan katkı maddeli olan ürün yerine doğal ve organik ürünleri tercih etmektedir. Bu bağlamda en çok tercih edilen ürünlerden birisi de pekmezdir. Özellikle de saymakla bitmeyen Kalaycıoğlu üzüm pekmezi faydaları pek çok kişinin derdine derman olur. Yorgunluğu gidermesinden kansızlığa kadar pek çok sorunun çözümü olan bu ürün sağlığınızı korumaya ve desteklemeye yardımcı olur. Kalaycıoğlu üzüm pekmezi içindekiler sayesinde yüksek besin değerine sahiptir. Ürünün 100 gramında 70 gram karbonhidrat bulunur. Üzüm pekmezi kalori değeri ise 280 kaloridir. Üzüm pekmezi protein değeri ise kalori ve karbonhidrata göre daha düşüktür. Üzüm pekmezi şeker oranı 68 grama denk gelir. Yüksek besin içeriğine sahip Kalaycıoğlu üzüm pekmezinden satın alarak siz de sofralarınızı zenginleştirebilirsiniz.

Kalaycıoğlu Üzüm Pekmezinin Dillere Destan Lezzeti

Üzüm pekmezi besin değeri açısından oldukça yüksek bir üründür. Özellikle de içeriğinde yer alan kalori pek çok gıda ile eşdeğerdir. 200 gr’lık üzüm pekmezi içeriği 1150 gram süte, 350 gram kırmızı ete eş olarak gösterilir. Bağırsak ve böbrekleri güçlendirici etkisi ile de bilinen pekmez sağlığa olan yararlarının yanı sıra lezzetiyle de pek çok kişi tarafından tercih edilir. Sabah günde 2 çorba kaşığı üzüm pekmezi tüketerek içeriğindeki vitaminlerden ve minerallerden yararlanabilirsiniz. Obezite, diyabet ve stres gibi pek çok sorunla savaşan üzüm pekmezi hem tadı hem de kıvamı ile oldukça yararlıdır. Doğal yapısı ile de dikkat çeken üzüm pekmezi hijyenik koşullarda üretilerek plastik pet şişelere doldurulur. Bu ürünü satın almak isterseniz üzüm pekmezi 950 gr. 153.03.0006 kodu sayesinde rahatlıkla temin edebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Kalaycıoğlu Üzüm Pekmezi 950 Gr

Üzüm pekmezi tadı ve aroması ile pek çok kişinin damak tadına hitap eder. Aynı zamanda lezzetli yapısının yanı sıra bu ürün sağlık için de oldukça faydalıdır. Üzüm pekmezi satın aldığınızda yapmanız gereken saklama koşullarına dikkat etmektir. Üzüm pekmezi nasıl saklanır sorusunun en net cevabı ise güneş ışığı almayan bir yer olarak açıklanabilir. Ayrıca bu ürünün oda sıcaklığında saklanması da oldukça önemlidir. Eğer ürünü marketten aldıysanız raf ömrünü göz önünde bulundurarak buzdolabında saklayabilirsiniz. Doğallığı ile bilinen üzüm pekmezi 950 gr pet şişe pakette satılır. Bu ürünü nem ve rutubet olmayan bir yerde rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz. Ayrıca avantajlı üzüm pekmezi fiyatları sayesinde cebinizden de tasarruf edebilirsiniz. Siz de Üzüm Pekmezi 950 gr. ürününe sahip olmak istiyorsanız Trendyol üzerinde yer alan Kalaycıoğlu üzüm pekmezini kolaylıkla temin edebilirsiniz.