9
Göğüs Ucu Kremi kategorisinde
en çok satılan 9. ürün

Miraderm Lanolin Forte Krem 20 gr

76,28 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
116,99 TL
3.000 TL'ye %10 İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Miraderm Lanolin Forte Krem 20 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: REFORM GRUP İTRİYAT Satıcı Ünvanı: REFORM GRUP ITRİYAT VE KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734204645600001 Vergi Kimlik Numarası: 7342046456
    Bu ürün REFORM GRUP İTRİYAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Miraderm Lanolin Forte Krem 20 Gr
Geri Bildirim Ver

Miraderm Lanolin Forte Krem 20 gr

Yeni doğum sonrasında kadınlar, sıklıkla bebeklerini emzirerek besler. Bu sayede bebeğin ihtiyacı olan tüm besinleri anne sütünden alması sağlanır. Ancak emzirme süreci anneler için oldukça zorlayıcı olabilir. Hem ağrıyan göğüs kasları hem de bebeğin emme sürecinde uyguladığı baskı, özellikle meme ucunun hassaslaşmasına ve zarar görmesine yol açabilir. Bu gibi durumlarda düzenli bakım yapmak, anne sağlığı için önemlidir. Aynı zamanda moralini yüksek tutmak için ideal yol olarak görülebilir. Bakım yaparken kullanabileceğiniz Miraderm Lanolin Forte krem 20 gr tüp içerisinde satışa sunulur. İhtiyacınız olan nemi ve diğer kaynakları bir arada sunar. Meme ucu ve tüm göğüs bölgesinde kullanılabilen krem, cildi nemlendirir. Bebeklerin sonraki öğünlerini tehlikeye atmayarak ideal seçim haline gelir. Emzirme öncesinde temizleme ihtiyacı duyurmayan krem, farklı amaçlarla da kullanılabilir.

  • Nemlendirici
  • Çatlak önleyici
  • Paraben içermeyen formül

Yüksek Oranda Nemlendirici Miraderm Lanolin Forte Krem

Yüksek Oranda Nemlendirici Miraderm Lanolin Forte Krem

Kişisel bakım, günlük yaşantınızda önemli bir yer tutar. Farklı kremleri kullanarak cildinizi besleyebilir, ışıktı verebilir ve istenmeyen çatlak ya da sivilcelerin önüne geçebilirsiniz. Yüksek oranda nemlendirici özellik sunan Miraderm Lanolin krem, özellikle doğum sonrası ya da aşırı kilo değişimlerinde kullanılır. Göğüsler için kullanılan krem, yeni doğum yapmış ve bebeklerini emziren annelerin tüm ihtiyaçlarını karşılar. İçerisinde yer alan %100 lanolin, koyun yününden elde edilir. Koyunlardan sağlanan doğal yağ ile üretilen lanolin, özellikle hassas cilt yapısına sahip müşteriler için ideal kullanım sağlar. Hassasiyetin yüksek olduğu emzirme dönemlerinde kremin sıklıkla tercih edilmesinin bir diğer nedeni de doğal olması sayılabilir. Meme ucu hassasiyetinin giderilmesinde etkili rol oynayan krem, cildin ihtiyacı olan yağ asidini temin etmesi sayesinde hassasiyete bağlı acı veya yaralara iyi gelir.

Miraderm Lanolin Forte Krem 20 gr Yorumları

Miraderm Lanolin Forte Krem 20 Gr Yorumları

Emzirme dönemlerinde özellikle hassas bir cilde sahip olabilirsiniz. Bebeğinizi emzirirken damak veya dişler nedeni ile meme ucu çevresinde yaralanmalar ve hassasiyet oluşabilir. Aynı zamanda bebeğinizi emzirdiğiniz için içerisinde paraben ya da bebeğe zarar verecek maddelerin olmadığı bir krem tercih etmek isteyebilirsiniz. Koyun yününden doğal yollar ile elde edilen Lanolin Miraderm, kullanım sonrasında temizlemenize gerek bırakmaması ile dikkat çeker. Hipoalerjik özelliklere sahip olması sayesinde bebeğinize veya size zarar vermemesi ile bilinir. Renge, kokuya veya herhangi bir tada sahip olmaması ise emzirme dönemindeki annelerin tercih etmesinde etkili rol oynar. Krem, aynı zamanda diğer dönemlerde de kullanılabilir. Çatlaklar ve yaraları giderme konusundaki etkisi sayesinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Günlük kullanıma uygun olan ürünü, her emzirme sonrasında kullanabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Avantajlı Miraderm Lanolin Forte Krem 20 gr Fiyatı

Avantajlı Miraderm Lanolin Forte Krem 20 Gr Fiyatı

Doğal ve hipoalerjenik bakım kremi olması, cilt tipi ne olursa olsun tüm yaş grubunda yer alan müşterilerin tercih etmesini sağlar. Hassas ciltlerde yan etki göstermeyen ürün, cildin günlük nem ihtiyacını verir. Hassaslaşan meme ucunun eski haline gelmesinde ve oluşabilecek yaraların tedavisinde kullanabileceğiniz bir içeriğe sahiptir. Kremi, meme ucunu kaplayacak şekilde sürmeniz yeterli olur. Üretiminde kullanılan Lanolin, sağlıklı beslenen ve sürekli bakımları yapılan koyunlardan elde edilir. Bu sayede doğal ve yüksek kalite bir ürünün ortaya çıkmasında etkili rol oynar. Tedavi edici bir ürün olması ve üretiminde yüksek kalite maddelerin kullanılması, Miraderm Lanolin Forte krem 20 gr fiyatı üzerinde etkili olur. Fiyat skalası belirlemede göz önünde bulundurulan bu avantajları beklentilerinize göre değerlendirebilirsiniz. Trendyol aracılığıyla Miraderm Lanolin Forte krem 20 gr yorumlarını okuyabilirsiniz.