Monero Chai Tea Latte 1000 gr

338 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  338 TL
%5 indirim
2 x  321,10 TL
642,20 TL
%7 indirim
4 x  314,34 TL
1.257,36 TL
%10 indirim
8 x  304,20 TL
2.433,60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Monero Chai Tea Latte 1000 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cafeavm Monero Satıcı Ünvanı: MONERO KAHVE İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622183527500001 Vergi Kimlik Numarası: 6221835275
    Bu ürün Cafeavm Monero tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Chai Tea Latte 1000 Gr Chai Hindistandan Gelen ve zengin tarihle dolu bir içecektir. Chai çay anlamına gelen Hintçe Bir kelimedir. Geleneksek baharat karışımlarından kakule, zencefil, karabiber, tarçın ve karanfil gibi bitkiler sütle güçlendirilir, şeker veya bal ile tatlandırılır. Bu Efsane içeceği soğuk havalarda sıcak olarak veya yaz aylarında bir kaç parça buz ile denediğinizde muhteşem lezzetini ve kendine has aromasını her zaman arayacaksınız... 5000 Yıldan daha eski bir dönemde Hindistanda bulunan bir kral şifalı baharatlı bir içeceğin, alternatif tıp olarak bilinen ayurveda methodunda kullanılmak üzere hazırlanmasını emretmişti. karanfilin ağrıyı hafifletme özelliği, karabiber ve zencefilin verdiği ısının sindirimi arttırdığı, kakulenin ruh halini düzenlediği ve tarçının dolaşım,solunum yollarına iyi geldiği biliniyordu. Chai içeceği Hindistana yayılıldıkça farklı baharatlar eklendi ve 1800 lü yıllara doğru popülerliği artarak devam etti. Günümüzde de yoğun ilgi gören Chai tea latte Monero markası ile size özel paketinde... Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak, sıcaklıktan bunaldığınız yaz aylarında ise hem serinlik hem de şifa verecek chai tea Hazırlanışı : Sıcak Tüketmek için 20-25 Gr Chai Tozu (1 yemek kaşığı) 180 ml kaynamış süt ile karıştırılır ve servis edilir. Soğuk Tüketmek için 20-25 Gr Chai Tozu (1 yemek kaşığı) 180 ml ılık süt ile eriyene kadar karıştırılır ve önceden hazırlanmış bir kaç parça süt küpü ile dolu bardağa boşaltılır Afiyet Olsun...
Geri Bildirim Ver

Monero Chai Tea Latte 1000 gr

Kış aylarının vazgeçilmez içeceklerinden biri olan Chai Tea, diğer adıyla Masala çayı Hindistan’a özgü bir çay olarak bilinir. Siyah çay, süt ve baharatların bir araya gelerek oluşturduğu bu eşsiz lezzet, içinizi ısıtan bir alternatif olarak sayılır. Hem çay hem de kahvelerde kullanılan ürün, özellikle latte yapımında tercih edilir. Monero chai tea latte 1000 gr paketi içerisinde gününüzü güzelleştirecek ve lezzetli bir ara vermenizi sağlayacak ürünü size ulaştırır. Kolay ve pratik bir şekilde evde veya ofiste kendiniz hazırlamanıza olanak tanır. Kış aylarında daha çok tercih edilmesi ile bilinir. İçerisinde sahip olduğu baharatlar hem içinizi ısıtır hem de faydaları ile öne çıkar. Yoğun aromasını ve baskın lezzetini ise yine bu baharatlardan alır.

  • Yoğun aroma
  • Kış aylarının vazgeçilmezi
  • Sağlığa faydalı

Enfes Kokusu ve Lezzetiyle Monero Chai Tea

Enfes Kokusu ve Lezzetiyle Monero Chai Tea

Hint mutfağının bir üyesi olan chai tea, Ayurveda grubunda yer alır. Yaşam bilimi anlamına gelen Ayurveda, bol baharatlı yapısı ve sağlığa faydaları ile eski Hint sağlık sistemi olarak bilinir. Efsaneye göre kralın sağlıklı ve lezzetli bir çay istemesi üzerine üretilen bu çay, Avuryeda içecekleri arasında yerini alır. Genellikle çay olarak tüketiliyor olsa da içeriğine süt eklenmesi ile latte olarak servis edilir. Monero chai tea latte, içerisinde siyah çay, kakule, anason, karanfil, tarçın, karabiber, zencefil ve süt bulundurur. Birbirinden yoğun aromalara sahip bu baharatlari içeceğin eşsiz kokusunu ve lezzetini oluşturur. Bu sayede her bir yudumda hem sütün yumuşak yapısını hem de lattenin keskin aromasını tadabilirsiniz. İçeriğinde bulunan baharatları sayesinde vitamin ve mineral deposu olarak sayılır. Sağlığa birçok faydasını da beraberinde getirir.

Kış Aylarının Tercihi Monero Chai Tea Latte 1000 gr

Kış Aylarının Tercihi Monero Chai Tea Latte 1000 gr

Chai tea latte 1000 gr ürünü ile kış aylarının vazgeçilmez tercihini yapabilirsiniz. Vücut kırıklığı, soğuk algınlığı gibi bu mevsimlerde sıklıkla yaşayabileceğiniz tüm rahatsızlıklara iyi gelebilecek içecek, içerisinde kafein sayesinde de sağlıklı bir enerji kaynağı olarak görülür. Sabahları tüketeceğiniz bir fincan latte hem lezzetli hem de sağlıklı bir tercih yapmanızı sağlar. Enerji vermesinin yanı sıra farklı etkileri ve faydaları da bulunur. Özellikle kadınların regl dönemlerinde tüketilmesi önerilir. Regl sancılarını hafifleten etkisi ve hormonları dengelemesi ile bilinir. Diyabet rahatsızlığı olanların da tüketebileceği bu latte, kan şekerini düzenler. Eğer bu rahatsızlığınız yoksa tip 2 diyabetini de önleyici etkisinden yararlanabilirsiniz. Düzenli tüketiminiz durumunda metabolizmanızı hızlandıran çay, sindirim sistemini harekete geçirir. Soğuk havalara ise sizi hem korur hem de soğuk algınlığını iyileştirmede de işe yarar.

Yoğun Aroması ile Monero Chai Tea 1000 gr Fiyat ve Yorumları

Yoğun Aroması ile Monero Chai Tea 1000 gr Fiyat ve Yorumları

Chai tea latte, paket içerisindeki toz hali sayesinde pratik bir şekilde hazırlanabilir. Ofiste veya evde, sıcak su ya da süt eşliğinde hazırlayabileceğiniz içecek lezzetinin yanı sıra faydalarını da bir arada getirir. Kalp sağlığınızı koruyan, sindirim sistemini düzenleyen ve metabolizmanızı çalıştıran çay, bir bardağın içerisinde hayran kalacağınız yoğun aromasını size sunar. Hem uyarıcı etkisi hem de sizi canlandıran bir içecek olarak başka bir alternatife ihtiyaç duymanızı önler. Bağımlılık yapabilecek aroması ise içerisinde kullanılan yüksek kalitedeki baharatlarından gelir. Üretimi esnasında tercih edilen bu baharatların yüksek kalitede seçilmesinin yanı sıra katkı maddesi kullanılmamasına da özen gösterilir. Tüm bunlar Monero chai tea latte 1000 gr fiyat belirlenmesinde etkin rol oynar. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Monero chai tea latte 1000 gr yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Orijinal tadına ulaşmanızı ve keyifli bir içim yapmanızı sağlayan Monero ürüne Trendyol avantajları ile ulaşabilirsiniz.