Purina Fortiflora

700 TL
Son 3 ürün!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Purina Fortiflora

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SinerjiVet Satıcı Ünvanı: ZEKERRİYA AKBAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2917434855800001 Vergi Kimlik Numarası: 0150441705
    Bu ürün SinerjiVet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Purına pro plan veteriner diyetleri canine fortiflora, bağırsak mikroflora dengesizliğiyle ilişkili mide rahatsızlıklarını ve gevşek dışkıları gidermeye yardımcı olabilir. Stres, antibiyotik kullanımı veya diyet değişikliği ile ilişkili gevşek dışkı yaşayan köpekler için etkilidir. Aynı zamanda, şişkinliği olan köpekler, faunal kalitesi düşük köpekler ve mikroflora dengesizliği ile ilişkili gı rahatsızlıkları olan köpekler için de etkilidir. Probiyotik ayrıca, iştahsız olarak köpekler ve kediler için lezzet artırıcı olarak da görev yapabilir.
Geri Bildirim Ver