7
Bebek Sütü kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Bebelac 1 Bebek Sütü 800 gr

319 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (65)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
328,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
354,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Ürün alerjik bebeklerin kullanımına uygun mudur?
Bu ürünler belli bir sağlık sorununu ele almak ve iyileşmeyi teşvik etmek için kullanılmamaktadır. Alerjik bebekler için uygun mamaların online platformlarda satışı yapılmamaktadır. Detaylı bilgi için doktorunuza danışabilirsiniz.

Ürün Bilgileri

Bebelac 1 Bebek Sütü 800 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Santenette Satıcı Ünvanı: SANTENETTE İLAÇ MEDİKAL SAĞLIK VE HASTANE ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET İTHALAT İHRACAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614123142900001 Vergi Kimlik Numarası: 6141231429
    Bu ürün Santenette tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bebelac 1 Bebek Sütü 800 gr

Ürün Özellikleri

  • Mama Numarası 1
Geri Bildirim Ver

Bebelac 1 Bebek Sütü 0-6 Ay 800 gr

Bebeklerin doğumdan itibaren ihtiyacı olan besini alması son derece önemlidir. Beslenme ile birlikte gelişimini tamamlayan çocuklar sağlıklı şekilde büyür. Bebelac 1 bebek sütü son derece besleyici içeriği ile sevilerek tercih edilir. Çeşitli etkenler sonucu anne sütü ile beslenemeyen çocuklar için ideal bir gıda olarak karşınıza çıkan ürün, faydalı içeriğiyle dikkat çeker. Doğumdan itibaren 6 ay boyunca bebeğin ihtiyaç duyduğu maddeleri sağlamaya yardımcı olan ürün, oldukça kalitelidir. Özel formülü sayesinde sağlıklı çocuk gelişimini destekler. Yüksek besin değerleri sayesinde anne sütüne ek olarak da kullanılabilen bu mama son derece lezzetlidir. Toz halinde paketlenen ürün biberon içerisinde rahatlıkla hazırlanabilir. Hazırlandıktan sonra tüketime uygun hale gelir. Siz de bebeğinizin beslenmesi için bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • 0-6 ay beslenme
  • Kaliteli mama
  • Besleyici içerik

Bebelac 1 Bebek Sütü 0-6 Ay Besin Değerleri

Bebelac 1 Bebek Sütü 0-6 Ay Besin Değerleri

Özellikle yenidoğanlar için tercih edilen mamaların kaliteli özelliklere sahip olması gerekir. Yenidoğanların sağlıklı gelişimi için gerekli olan besin maddelerini içeren mama çeşitleri sıklıkla tercih edilir. Anne sütünü destekleyici özelliğe sahip olan Bebelac 1 ürünü zengin içeriğiyle dikkatleri üzerine çeker. Bebelac 1 bebek sütü 0-6 ay yaşındaki çocuklar için özel olarak formülize edilir. Ürün içeriğinde yer alan yağ, protein, karbonhidrat ve vitamin değerleri dengeli bir dağılıma sahiptir. 100 ml hazırlanan mama içerisinde 3 gr yağ, 8.6 gram karbonhidrat ve 1.4 gr protein yer alır. Probiyotik lifler açısından zengin ürün 100 ml mama içinde 0,8 gr lif içerir. 67 kcal enerji sağlayan mama bebekler için son derece faydalıdır. Siz de bu yüksek değerlere sahip ürünü satın alabilirsiniz.

Bebelac 1 Bebek Sütü 0-6 Ay Özellikleri

Bebelac 1 Bebek Sütü 0-6 Ay Özellikleri

Bebelac 1 bebek sütü 0-6 ay 800 gr miktarı ile son derece ideal bir tüketim imkanı sağlar. Anne sütünden alınamayan değerli ve hayati maddelerin vücuda girmesini sağlayan bu biberon maması keyifli tüketimiyle dikkat çeker. Özellikle mineral içeriğiyle ön plana çıkan ürün, vitamin değerleri bakımından da zengindir. Kaynar su kullanılarak belirtilen talimatlar doğrultusunda hazırlanan 100 ml mama içerisinde 18 mg sodyum yer alır. Bununla birlikte miniklerin ihtiyacı olan A, B, C, D ve E vitaminleri ve çeşitli türevleri çocuğun gelişimine katkıda bulunur. Ürün içeriğinde bulunan vitaminler arasında pantotenik asit, biotin ve folik asit maddeleri de yer alır. Çocuğunuz için faydalı olan diğer bileşenler ise l-karnitin, kolin, inositol, taurin ve nükleotidler olarak sayılabilir. Kaliteli özelliklere sahip bu mamayı güvenle tercih edebilirsiniz.

Bebelac 1 Bebek Sütü 0-6 Ay 800 gr Fiyatı ve Yorumları

Bebelac 1 Bebek Sütü 0-6 Ay 800 gr Fiyatı ve Yorumları

Bebelac 1 bebek sütü 0-6 ay 800 gr fiyatı ürünün kaliteli formülasyonu göz önünde bulundurularak belirlenir. Potasyum, klorür, kalsiyum, fosfor, magnezyum, demir ve çinko minerallerinin içeren bu ürün, bebekler için mükemmel bir besin kaynağıdır. Günlük besin ihtiyaçları arasında yer alan bakır, anganez, selenyum gibi mineralleri de ihtiva eden bebek sütü kurtarıcı niteliğe sahiptir. Paket içeriğinde omega 3 ve omega 6 maddelerini bulunduran ürün, sıklıkla tercih edilir. Hassas bünyeye sahip olan yenidoğan çocukların sağlığı gözetilerek özenle hazırlanan paketler ebeveynler tarafından beğeni toplar. Ürünü çocukları için kullanan müşteriler Bebelac 1 bebek sütü 0-6 ay 800 gr yorumları ile deneyimlerini paylaşır. Siz de müşteri yorumlarını okuyarak detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Siz de bu kaliteli biberon mamasını Trendyol’un avantajlı fiyat seçeneklerinden yararlanarak satın alabilirsiniz.