Deri Eldivenci Sürücü Eldiveni Erkek Deri

899,95 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: XXS
XXS
XS
S
M
L
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Deri Eldivenci Sürücü Eldiveni Erkek Deri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Deri Eldivenci Satıcı Ünvanı: ÖRS ELDİVEN VE DERİ MAMÜLLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0661000948600011 Vergi Kimlik Numarası: 6610009486
    Bu ürün Deri Eldivenci tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yumuşak dokulu %100 hakiki 1. sınıf kuzu derisi
  • Ürünlerimiz %100 yerli üretimdir ve el işçiliği ile yapılmıştır

Ürün Özellikleri

  • Materyal Hakiki Deri
  • Renk Siyah

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% hakiki
Geri Bildirim Ver

Deri Eldivenci Sürücü Eldiveni Erkek Deri Trendyol'da

Deri Eldivenci sürücü eldiveni erkek deri materyal özellikleri ve şık tarzıyla sürücülerin beğenisine sunulmuştur. Gerçek deri kullanılarak tasarlanan rahat kullanıma sahip bir sürücü eldivenidir. El hareketlerinizi kısıtlamaz ve rahat hareket etmenizi sağlar. Gerekli koruma özellikleri dikkate alınarak tasarlanmıştır. Bu sayede cildinizi dış etkenlerden korur. Farklı beden seçenekleri tercih edilebilir.

 
  • Hakiki deri
  • 1. kalite malzeme
  • Yerli üretim

Deri Eldivenci Sürücü Eldiveni Erkek Deri Özellikleri

Deri Eldivenci Sürücü Eldiveni Erkek Deri Özellikleri

Deri Eldivenci erkek sürücü eldiveni DESE550000 üretiminde %100 hakiki deri kullanılmıştır. Kullanılan deri 1. sınıf kuzu derisidir. Hakiki deriye sahip olmasına bağlı olarak uzun ömürlü ve güvenli bir kullanım sunar. Çok yumuşak bir dokuya sahip olması da yine bu özelliğine bağlanmaktadır. Deri Eldivenci ürünleri tamamen yerli üretimdir. %100 yerli üretim olan ürünler el işçiliği ile yapılmaktadır. Bu durum da ürünlerin çok daha değerli olmasında etkili olur. Sürücü eldivenlerinin belirli özelliklere sahip olması gerekir. Yaşanabilecek kazalara karşı koruma sağlaması ve kolay giyilebilmesi gibi özellikler öne çıkmaktadır. Deri Eldivenci sürücü eldiveni rahat bir şekilde giyilip çıkarılabilen bir tasarıma sahiptir. Avuç içinde ve üst kısımda elin terlememesi için delikli tasarım tercih edilmiştir. Avuç içinin küçük alanlardan hava alması motosiklet sürücüleri için rahat bir kullanım sunmaktadır. Yaz aylarında veya mevsim geçişlerinde rahat bir şekilde kullanılabilir. Erkek deri sürücü eldivenin tasarımı ile motosiklet sürücülerinin gözdesidir. Siyah ve deri tasarım tarzını tamamlar.

 

Deri Eldivenci Sürücü Eldiveni Erkek Deri Kullanımı

Deri Eldivenci Sürücü Eldiveni Erkek Deri Kullanımı

Deri Eldivenci sürücü eldiveni erkek deri kullananlar ürün hakkındaki memnuniyetleri dile getirmiştir. Yumuşak dokusu ve konforlu kullanımı ile memnuniyet kazanmış bir üründür. Erkek eldiven beden tablosu sayesinde seçimler çok kolay bir şekilde yapılabilir. Doğru bedeni tercih etmek için tek yapılması gereken ölçü almaktadır. Avuç içi genişliği ve avuç içinde orta parmağın ucuna kadar alınan ölçü ile seçimler yapılabilir. Bu sayede kolaylıkla doğru beden bulunabilir. Örnek vermek gerekirse orta parmak uzunluğu yaklaşık 9,5 cm ve avuç içi 22,5 cm ise S beden erkek eldiveni tercih edilmesi tavsiye edilir. Ölçülerin büyümesi veya küçülmesine bağlı olarak tercih edilebilecek birden fazla beden bulunmaktadır. Deri erkek eldivenin rahat ve gerektiği şekilde kullanılabilmesi için tercih edilen beden önemlidir. Daha küçük ya da daha büyük tercihlerin yapılması sürüş sırasında rahatsız edici olabilir. Bu nedenle yorumlar dikkate alınarak seçim yapılmalıdır.

 

Deri Eldivenci Sürücü Eldiveni Erkek Deri Fiyatı

Deri Eldivenci Sürücü Eldiveni Erkek Deri Fiyatı

Eldivenin geniş beden aralığına sahip olması kullanıcılar için büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Ürünün 5 farklı beden seçeneği bulunur. Deri Eldivenci sürücü eldiveni erkek deri yorumları ve gerçekleştirilen ürün değerlendirmelerini dikkate alarak seçiminizi yapabilirsiniz. Kullanıcı deneyimlerini içeren değerlendirmeler ürün seçim sürecinde büyük oranda kolaylık sağlar. Deri Eldivenci eldiven yorumlarına göre seçimlerinizi tamamlayabilirsiniz. Yorumların yanı sıra Deri Eldivenci sürücü eldiveni erkek deri fiyatı da merak edilen konular arasındadır. Eldiven fiyatı belirlenirken sahip olduğu özellikler dikkate alınmıştır. Hakiki kuzu derisi kullanılarak üretilmesi, el işçiliğine sahip bir ürün olması ve yerli üretim niteliği taşıması gibi pek çok konu fiyat üzerinde etkilidir. Ürünlerin özgün olmasını sağlayan tasarım ve benzeri konular da fiyata etki etmektedir. Deri Eldivenci sürücü eldiveni modeli tüm özellikleri ve rahat kullanımıyla dikkat çeken bir üründür. Ürünü detaylı bir şekilde inceledikten sonra Trendyol avantajlarından yararlanarak hemen satın alabilirsiniz.