Eftalia Hasır El Yapımı Örgü Çanta

475 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Eftalia Hasır El Yapımı Örgü Çanta

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖRGÜ ATÖLYESİ Satıcı Ünvanı: SELMA ÖZGİRAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6910246108
    Bu ürün ÖRGÜ ATÖLYESİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Detay : Hasır El Yapımı Örgü Çanta Kumaş Bilgisi : Kağıt İp Üretim Yeri : TÜRKİYE Yıkama Talimatı : Islak nemli be ile siliniz Ürün Detayı : Ürün 1 Parçadan Oluşmaktadır. Boyut: Orta Boyut Açıklaması: El Örgüsü Olması nedeni ile %5 ile %10 civarında Boyutsal farklılılar olabilir. En: 28 Cm Boy: 22 Cm Taban: 1 Cm Kullanım Şekli: Klaç ve Omuz askılı kullanılabilir. İç Detay: Astarlı, küçük cepli Stil: Günlük kullanıma uygun

Ürün Özellikleri

  • Materyal Hasır
  • Renk Bej
  • Ortam Beachwear
  • Desen Dokulu
  • Paket İçeriği Tekli
Geri Bildirim Ver

Eftalia Hasır El Yapımı Örgü Çanta

Temel ihtiyaçlardan biri olan giyinmek, gerekli ürün seçimleriyle keyifli hale de gelir. Aksesuar seçimleri de en az kıyafet tercihleri kadar önemlidir. Çanta ve ayakkabı gibi tamamlayıcı unsurlar geniş yelpazedeki ürün çeşitliliği ile her zaman ön plandadır. Eftalia hasır el yapımı örgü çanta EF1100-krem, sade ve şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çeker. Günlük kullanıma uygun olan ürün el üretimidir. Tek parçadan oluşan ürün, iç astarı ve fermuarlı modeliyle son derece kullanışlıdır. Uzun askılı olan çantanızı isterseniz omuzda isterseniz de elde kullanabilirsiniz. Kirlendiği zaman nemli bir bez yardımıyla silinebilir. Zamansız bir materyal olarak bilinen hasır ipliklerin örülmesiyle elde edilen ürün, zarif görünüme sahiptir. Siz bu seçenekle şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

  • Hafif ve kolay taşınabilir yapı
  • Her kıyafete uyum sağlayan bej renk
  • Cepli iç astar ve fermuarlı model

Eftalia Hasır El Yapımı Örgü Çanta Ef1100-Krem Fiyatı

Eftalia Hasır El Yapımı Örgü Çanta Ef1100-Krem Fiyatı

Eftalia hasır el yapımı örgü çanta ef1100-krem fiyatı, ürünün öne çıkan özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Tek tip üretim olmaması sebebiyle boyutsal farklılıkların olabilir. Beğeni kazanan ürün; 28 cm eninde ve 22 cm boyuyla oldukça kullanışlıdır. İç astarında yer alan cebi ve fermuarlı yapısıyla günlük hayatta rahatlıkla tercih edilebilir. Uzun askısıyla omuzda veya çapraz olarak rahatlıkla takılabilen çantanızı elde de taşıyarak kullanabilirsiniz. Doğal hasır malzemeden örülerek üretimi yapılan ürün, hafifliğiyle de gün içinde ağırlık yapmadan yanınızda rahatlıkla taşımanıza imkan verir. Şık ve sade tasarımı doğal bej rengiyle birleşerek göz yormaz. Nemli bez yardımıyla temizlenebilme özelliği müşterilerine kolaylık sunar. Bu sayede pratik bir ürün olarak da öne çıkar. Siz de sadeliğin doğallıkla buluştuğu ve günlük kullanımda rahatça taşıyabileceğiniz bu ürünü satın alabilirsiniz.

Eftalia Hasır El Yapımı Örgü Çanta Ef1100-Krem Yorumları

Eftalia Hasır El Yapımı Örgü Çanta Ef1100-Krem Yorumları

Eftalia hasır el yapımı örgü çanta ef1100-krem yorumları, ürünün fiyat bilgisi ve gösterdiği performans gibi detaylardan oluşur. Bu çanta, el emeği verilerek örülür. Hasır iplerin örülmesiyle oluşturulan model, içerisinde küçük cebi bulunan astara ve fermuarlı yapıya sahiptir. Kullanım kolaylığı sağlayan çanta, ebatlarıyla da günlük kullanıma uygundur. Saplı yapısıyla omuzda rahatça taşınabilecek formda olup istenildiği zaman elde tutularak da kullanıma imkan verir. Bej rengiyle zamansız ve klasik görünümde olan çanta, özellikle yaz aylarında vazgeçilmez bir aksesuar olarak müşterisiyle buluşur. Kirlendiği zaman nemli bez yardımıyla silinebilir. Doğal malzemelerden elde edilmiş olması, ürünü özel kılan özelliklerine örnek olarak verilir. Siz de eşsiz formu ve kullanım kolaylığıyla öne çıkan ürünü satın alarak dolabınıza ekleyebilirsiniz. Dilerseniz bu modeli sevdiğiniz kişilere hediye de edebilirsiniz.

Şık Eftalia Hasır El Yapımı Örgü Çanta Ef1100-Krem

Şık Eftalia Hasır El Yapımı Örgü Çanta Ef1100-Krem

Her yaş grubunun hem işlevi hem de görüntüsüyle kullanmayı sevdiği bir ürün çeşidi olan çantalar, değişik renkte ve kumaşta üretilebilir. Yerli üretim olan bu model, Türkiye’de üretilir. El yapımı örgü çanta, her mevsim severek kullanılan aksesuarlar olarak müşterisiyle buluşur. Tek fermuarlı modelinin içinde küçük cep bulunan astarı vardır. Bu sayede eşyalarınızı güvenle ve dökülme yapmadan taşımanızı sağlar. Temizliği de kullanımı kadar pratiktir. Hafif dokusu ve 28 cm lik ene sahip ebatıyla orta boyda olan ürün, günün her saati rahatlıkla kullanılabilir. Doğal hasır ipliğin örülmesiyle üretilerek ortaya çıkan ürün, bej rengiyle zamansız ve klasik bir model olarak uzun yıllar kullanılabilir. Siz de öne çıkan özellikleriyle dikkat çekici ve farklı bütçelere uygun olan ürünü Trendyol avantajlarından faydalanıp satın alabilirsiniz.