Giraffe Avakado Yastık

184,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
8 saat 9 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Giraffe Avakado Yastık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pamelahome Satıcı Ünvanı: BARIŞ BALLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1390661378
    Bu ürün pamelahome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Boyu 50 cm.
  • Peluş malzemeden üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Pamuklu
  • Dolgu Materyali Elyaf
  • Boyut/Ebat 35 x 35
  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver

Giraffe Avokado Yastık ile Odana Neşe Kat

Hem uyku hem de dekoratif olarak iki ayrı kullanım imkanı sunan avokado peluş yastık, yumuşak bir malzemeye sahiptir. Bu sayede kafanızı her koyduğunuz an ya da sırtınızı yaslamak istediğiniz zamanlarda size rahat bir an yaşatır. Ayrıca Giraffe dekoratif yastık, 50 cm boyutuna sahiptir. Kullanım açısından sevimli bir izlenim yaratan bu yastığı yatak odanızda ya da salonunuzda kullanabilirsiniz. Aynı zamanda çocuklarınız için de uygun bir yapıya sahiptir. Herhangi zararlı bir madde içermeyen bu ürün, yıkanabilme özelliğine de sahiptir. Bu açıdan kullanım talimatlarını göz önünde bulundurarak ürünü çamaşır makinesinde yıkayabilirsiniz. İç dolgusu ve dış tasarımı açısında elde yıkamaya da uygun olan bu yastık, uzun süreler boyunca kullanılabilir. Böylece hem konforu hem de şıklığı size aynı anda uzun süreler boyunca sunar.

  • Dekor Tamamlayıcısı
  • Uzun Süreli Kullanım İmkanı
  • Konfor ve Şıklık Bir Arada

Yumuşak Yapısı ile Giraffe Avokado Yastık Avo0009876

Genelde çocuk odalarında kullanılan peluş avokado yastık, oturma odaları ve salonlar için de uygundur. Eğer çocuk odalarında kullanacaksanız, bu yastık çocuğunuz bir oyuncağı olarak da görülebilir. Bu sayede çocuklarınız yastıkla oyunlar oynayabilir. Salon ya da oturma odasında kullanacaksanız, bu yastık ile şirin bir görünüm elde edebilirsiniz. Böylece salonunuzda ciddi bir hava mevcutsa, bunu kolayca değiştirebilirsiniz. Üstelik Giraffe avokado yastık içeriği zararlı maddeler içermez. Bu yüzden kullanımı son derece güvenilirdir. Ayrıca bu yastık ile kendi tarzınızı da yansıtabilirsiniz. Sıcak tonlarda bir odaya sahipseniz, dekoru tamamlamak için bu yastığı tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra renkli duvarlarınız varsa, bu yastığı kullanarak alanı daha enerjik ve canlı bir mekana çevirebilirsiniz. Böylelikle evinize gelen misafirlerinizin, evinizin enerjik havası ve dekorasyonundan dolayı mutlu olabilir.

Evin Dekorunu Şirin Hale Getiren Giraffe Avokado Yastık

Son zamanlarda sıklıkla tercih edilen Giraffe avokado yastık, evinizin dekorunu daha şirin bir hale getirmesi ile ön plana çıkmaktadır. Birçok farklı odada kullanımı uygun olan bu ürün ayrıca yumuşak olması ile de dikkat çeker. Bu sayede sırt ve bel ağrılarınız varsa, bu yastığı kullanarak bu sorunlardan kurtulabilirsiniz çünkü ürünün tasarımı ve yapısı peluş malzemeden üretilmiştir. Ayrıca üretiminde elyaf malzemenin kullanılması ve dış materyalinin pamuk olması, size daha yumuşak bir yastık sunar. Böylelikle her yaştan kullanıcı için kullanılabilen bir ürün haline gelir. Üstelik dilerseniz bu yastığı bahçe ve verandanızda da kullanabilirsiniz. Bitkiler ile dolu bir alana bu yastığı yerleştirdiğinizde ise, yeşilin uyumu sizi memnun eder. Eğer dilerseniz bu ürünü sevdiklerinize hediye olarak sunarak onları da memnun edebilirsiniz.

Giraffe Avokado Yastık Avo0009876 Özellikleri ve Fiyatları

Giraffe avokado yastık kullananlar tarafından beğeni kazanmış bir üründür. Bunun en büyük nedeni ise, ürünün yumuşak bir yapıya sahip olmasıdır. Ayrıca ürün şık bir görünüm de sunduğu için, kullanıcılar bu ürünü kullanmaktan memnuniyet duyar. Hem şıklığı hem konforu sunması ise, bu ürünün tercih edilen bir ürün olmasındaki en büyük etkendir. Bu aşamada dilerseniz Giraffe avokado yastık yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Böylelikle bu yastığı kullanan kişilerin yastık ile ilgili deneyimlerine ulaşabilirsiniz. Bu yorumlara ve değerlendirmelere ulaşmak için ise Trendyol'u inceleyebilir, kullanıcı deneyimlerini okuyarak kullanıcıların görüşleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca bu adres üzerinden ürünün fiyatı ve detayları ile ilgili de kolayca bilgi alabilirsiniz. Avokado peluş yastık ürününü hemen sipariş verebilirsiniz. Siparişiniz teslim edildikten sonra ise bu yastığı kullanmanın tadını çıkarabilir, dekorunuzun tamamlayıcısı olarak da kullanabilirsiniz.