Hasbro Twister

840 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hasbro Twister

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: REYYAN Satıcı Ünvanı: RAMTA OYUNCAK ELEKTRONİK HEDİYELİK EŞYA İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734055253300018 Vergi Kimlik Numarası: 7340552533
    Bu ürün REYYAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hasbro Twister Elinizi kolunuzu, ayağınızı bacağınızı nereye koyduğunuza dikkat edin! Twister ile ayakta kalmak bir mucize! Twister, hem çocukları etkiliyor hem de büyükleri eğlendiriyor. Pratik kurulumu, kolay oynanması sayesinde de oyuncuları sıkmıyor, oyunu oynayanlar kadar izleyenleri de eğlendiriyor. İste karşınızda Hasbro Twister. Eğlenceye Kilitleyen Oyun
  • Twister Fiziksel becerilerine güvenen arkadaş grupları için özel tasarlanan Twister’da rakibinizi kıpırdatamayacak konuma getirin ve onu devirin, kazanan siz olun! Zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız ve arkadaşlarınızla çok eğleneceksiniz. Twister oyununda, 2 veya daha fazla oyuncu yer alabilir. Oyunu 6 yaş ve üstü çocuklar da oynayabilir. Sağlıklı ve Güvenilir Malzemeler ile Twister Hasbro markası imzası taşıyan Twister oyununun üretiminde kullanılan malzemeler, insan sağlığına tamamen zararsızdır. Oyun matına dokunmanın veya oyun malzemelerini solumanın sağlık açısından hiçbir zararı yoktur. Hasbro ile her oyun güvenlidir. Twister Oyun Kuralları Twister çarkını çevirin ve çıkan rengin alanlarını doldurmaya çalışın. Rakibinden fazla alan dolduran ve rakibini kıpırdatamayacak konuma getiren Twister oyuncusu, rekabeti kazanır. Birbirinden ilginç hareketlere ve devrilmeye hazırlanın
  • çünkü Twister oldukça fiziki beceri gerektirir. Akrobatik hareketleri seviyorsanız eğer Twister tam da size göre. Eğlenceli Saatleri Sunan Oyun Twister Bol kahkahaya hazırlanın, Twister ile saatlerce sevdiklerinizle birlikte oyun alanında eğlenceli vakit geçirirsiniz. Twister, oyun kılavuzunda oyunun tüm kuralları yazar, ayrıca oyuncular da farklı kuralları belirleyebilir. Oyunu oynarken oyun alanı çevresinde keskin uçlu köşeli ürünlerin bulunmamasına dikkat edin. Zorlu oyun Twister, vücudun denge kurmasını sağlar.
  • Twister, bol hareket ederek oynanan bir oyundur. Dengede durmaya çalışılırken onlarca farklı vücut hareketi de yapılır. Bu sayede hareketsiz geçen bir günün ardından etkili bir spor aktivitesi olacaktır.
  • Sosyalleşmek ve eğlenmek için birebirdir.
  • Twister Kutu İçeriği: Twister oyun alanı
  • Twister çarkı
  • Twister oyun içeriği
  • Herkesi Sevindiren Marka Hasbro Dünya oyuncak ve oyun devi Hasbro, dünyanın dört bir yanında yediden yetmişe herkesi eğlendiren oyunlar üretir. Faaliyet hayatına tekstil ve kalem üretimiyle başlayan marka, günümüzde onlarca farklı oyun tasarımıyla kendinden söz ettirmektedir. Hasbro Çocuk Aile Oyunlarısağ El Kırmızıya, Sol Ayak Sarıya... Devrilmeyen Kazanır! Twister, Eğlenceye Kilitlemeye Devam Ediyor! Bu ilan Entegrapi Entegrasyon Sistemi ile listelenmiştir!
Geri Bildirim Ver