Öncü Biber Salçası Acı 4300 gr

755 TL
(0,18 TL / g)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
749,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
869,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
859,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Öncü Biber Salçası Acı 4300 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SB TİCARET Satıcı Ünvanı: SAMED BOZABALI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1830704656
    Bu ürün SB TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade.Detaylı bilgi için tıklayın
  • Bu ürün BARIŞ GIDA tarafından gönderilecektir.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Biber Salçası Acı 4300 g
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Salça - Biber
Geri Bildirim Ver

Öncü Acı Biber Salçası ile Küçük Dokunuşlar

Salça hemen hemen tüm yemeklerde kullanılabilen, yemeğe lezzet ve renk veren bir üründür. Domates ve biber olmak üzere iki farklı salça çeşidi bulunur. Her iki salça çeşidi de yaz aylarının bitiminde yapılmaya başlanır ve bir sonraki salça sezonuna kadar saklanabilme özelliği bulunur. El yapımı salçalar için geçerli olan bu durum fabrika ortamında yapılan salçalarda farklılık göstermektedir. Fabrikalarda yapılan salçaların üretim sürecinde günlük olarak düzenli bir şekilde çeşitli sayılarda salça yapımı gözlemlenir. Tonlarca domates ve biber stoku bulunan salça fabrikalarında her dönem salça yapılması mümkündür. Öncü acı biber salçası ise kırmızı biberden yapılan salça çeşididir. Kırmızı biberin acı olan çeşidi ile yapılır ve salçaya doğal bir acılık katar. Öncü acı biber salçası 4300 gr ise evlerde yapılan ürünler içerisinde kullanıma uygun bir ürün seçeneğidir.

  • Doğal Acı Biberden Yapılan Salça
  • Hijyenik Alanlarda Üretim
  • Uzun Süreli Saklanabilme

Öncü Biber Salçası Acı 4300 gr S01020 Özellikleri

Öncü Biber Salçası Acı 4300 gr S01020 Özellikleri

Biber salçaları, biberlerin çeşitli özelliklere sahip olanlarının toplanarak yapılmasından oluşur. Genellikle daha yağlı ve daha etli biberler salça yapımına uygundur. Acı ve tatlı olmak üzere iki farklı çeşitte biber salçası bulunur. Acı biber salçası çoğu zaman doğal acı biberden yapılsa da bulunamadığı dönemlerde içerisine toz acı biber konularak da üretilmesi mümkün olabilmektedir. Öncü acı biber salçası 4300 gr özellikleri açısından bakıldığında ürün genellikle pet şişelerde muhafaza edilerek satışa sunulur. Acı bir salça olmasından dolayı kullanımına dikkat edilmesi gerekilir. Her yemekte veya yapılan her hamur işinde kullanıma müsaittir. Öncü acı biber salçası 4300 gr avantajları açısından değerlendirildiğinde ise kullanılan yemeğe ekstra acı bir ürün koymaya gerek kalmamaktadır. Salçanın içerisinde bulunan acılık istenildiği kadar arttırılarak yemeğe acılık sağlanabilir. Bu özelliği açısından avantajlıdır.

Öncü Biber Salçası Acı 4300 gr S01020 Kullanımı

Öncü Biber Salçası Acı 4300 gr S01020 Kullanımı

Biber salçaları kullanım açısından son derece basit ve avantajlıdır. Domates salçasından farklı bir tada sahip olmasından dolayı kullanıldığı her alanda çok daha farklı bir lezzet ortaya koymaktadır. Tüm bu özelliklerle beraber hem yemeğin lezzetlenmesi hem de renginin farklılığı göze çarpmaktadır. Öncü acı biber salçası 4300 gr kullananlar genellikle evlerde veya daha küçük kafe ve restoranlardaki kullanıcılardır. Acıya karşı hassasiyeti olmayan herkesin kullanımına uygundur. Öncü acı biber salçası 4300 gr kullanımı istenilen şekilde arttırılabilir. Ürünün konulduğu yemeğe veya herhangi bir şeye genellikle 1 kaşık konulması önerilir. Fakat daha fazla koyabilmek de mümkündür. Öncü biber salçası acı 4300 gr S01020 ise ürünün kodundan oluşmaktadır. Her ürün için çeşitli farklı kodlar oluşturularak ürünlere daha hızlı, basit ve daha kolay bir ulaşım sağlanmaya çalışılmaktadır.

Öncü Biber Salçası Acı 4300 gr S01020 Yorumları

Öncü Biber Salçası Acı 4300 gr S01020 Yorumları

Her ürün için çeşitli yorumlar veya fikirler öne sürmek mümkündür. Genellikle bu fikirler veya öneriler ürünü daha önce kullanan kişiler tarafında sıkça yapılmaktadır. Öncü acı biber salçası 4300 gr yorumları incelendiğinde ürün hakkında pek çok farklı yazı görmek mümkündür. Bu yazılar ürünler hakkında çeşitli bilgiler içerebildiği gibi kullanıcıların farklı gözlemlerini veya farklı kullanım çeşitlerini de içerebilmektedir. Öncü acı biber salçası fiyatı ise ürünün içerisine konulan malzemeler ve ürünün ambalajlara doldurulduğu miktarlar bakımında çeşitli farklılıklar görülür. Özellikle ürünlerin satışa sunulduğu gram miktarları bu fiyatları etkileyen en önemli özelliktir. Öncü acı biber salçası 4300 gr satın al alanı ile istenilen veya ihtiyaç duyulan ürüne karar verildikten sonra sipariş oluşturmak için kullanılacak alandır. İhtiyaç duyulan tüm ürünlere Trendyol üzerinden rahatlıkla ulaşılıp satın alma işlemi gerçekleştirilebilir.