Öncü Karısık Salça 1600 gr

299,33 TL
(0,19 TL / g)
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
294,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
303,45 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339,75 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Öncü Karısık Salça 1600 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fırat Toptan Satıcı Ünvanı: FIRAT İNOVASYON E-TİCARET GIDA TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0386087271500001 Vergi Kimlik Numarası: 3860872715
    Bu ürün Fırat Toptan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DeveliGrosscom tarafından gönderilmektedir.Öncü Karısık Salça 1600 Gr
Geri Bildirim Ver

Öncü Domates Biber Karışık Salça ile Her Tarif Daha Güzel

Salçalar gündelik hayatta sıkça kullanılmakta olan ürünlerin başında gelmektedir. Pek çok yemeğe ve hamur işine konularak evlerde veya restoranlarda tüketime açıktır. Domates ve kırmızı biberden yapılan salçalar her iki sebze için de farklılık göstermektedir. Yapım aşamasında da her iki ürünün farklı ve çeşitli yapılış özellikleri ortaya çıkar. Bu yapılış özelliklerinin farklılıkları salçaların daha eşsiz ve daha çeşitli lezzetlerde ortaya çıkmasına sebep olur. Öncü karışık salça denildiğinde biber salçasının ve domates salçasının belirli oranlarda karıştırılarak meydana getirilmesi akla gelir. Her iki salçanın da karıştırılma oranları farklı veya eşittir. Bu oran, ev yapımı salçalarda daha çok salçaların içine konulan acı veya tuz oranına göre değişiklik gösterir. Domates biber karışık salça ayrı ayrı iki salçayı almayı tercih etmeyen kişiler için oldukça avantajlı bir üründür.

  • Kolay Kullanım
  • Domates ve Biberin Karışımı
  • Taze Ürünler

Öncü Domates Biber Karışık Salça 1600 gr 0034374 Yapımı

Öncü Domates Biber Karışık Salça 1600 gr 0034374 Yapımı

Domates salçası yapımında domatesler bazen çiğ bir şekilde püre haline getirilirken bazen de pişirilerek püre haline getirilir ve daha sonrasında işleme devam edilir. Biber salçalarında ise biberler önce közlenir ve daha sonra çeşitli işlemlere alınır. Bu sayede oldukça farklı lezzetlerde iki farklı ürün ortaya çıkmaktadır. İçerisine konulan ekstra malzemeler ile salçalar günlük kullanıma uygun bir hale gelmektedir. Öncü domates biber karışık salça yapımında iki farklı lezzeti çeşitli miktarlarda karıştırarak ortaya koymaktadır. Her bir salça kendi özelinde farklı özellikler göstermektedir. Biber salçasının tadı ile domates salçasının tadı bir değildir. Biberin ve domatesin kendilerine özgü tatları salçalara da yansımaktadır. Öncü domates biber karışık salça 1600 gr ev tipi kullanımlara uygun ve genellikle cam şişelerde muhafaza edilip satışa sunulmakta olan bir salça çeşididir.

Öncü Domates Biber Karışık Salça 1600 gr 0034374 Yorumları

Öncü Domates Biber Karışık Salça 1600 gr 0034374 Yorumları

Yaz aylarında çok daha bol olan domates ve biberler özellikle yazın bitimine yakın bir zamanda salça yapma amacıyla toplanır ve işlenmelerine başlanır. Öncü domates biber karışık salça 1600 gr yorumları incelendiğinde bu salçanın hem gramajı hem de karışık olması sebebi ile ev tipi kullanımlarına uygun olduğu görülmektedir. Restoran veya kafe gibi yemek yenilmekte olan işletmeler için yeterli bir ürün olamayabilir. Yorumlarda genellikle kullanıcıların ürün hakkında pek çok olumlu görüşünü görebilmek mümkündür. Öncü domates biber karışık salça 1600 gr kullananlar iki farklı salça almak yerine her ikisinin birleştiği bu karışık salçaları tercih edenlerdir. Karışık salçaların kullanımı oldukça basittir. Hem domatesin hem de biberin karışım oranı ayarlandığı için lezzet açısından avantajlı bir durum oluşturur. Öncü domates biber karışık salça 1600 gr kullanımı da son derece basit ve pratiktir.

Öncü Domates Biber Karışık Salça 1600 gr 0034374 Fiyatları

Öncü Domates Biber Karışık Salça 1600 gr 0034374 Fiyatları

Salça için kullanılmakta olan domates ve biberin türü klasik domates ve bibere oranla daha farklıdır. Domateslerin küçük ve etli olması gerekmektedir. Biberlerin ise daha büyük ve daha etli bir şekilde büyümüş olması gerekir. Bu şartları sağlayan sebzeler toplanarak kış için salça yapımına başlanır. Öncü domates biber karışık salça 1600 gr 0034374 ise ürünün daha hızlı ve daha kolay bulunabilmesi için geliştirilmiş olan ürün kodudur. Öncü karışık salça fiyatları ise domates ve biberin ayrı bir şekilde satıldığı salça fiyatlarından farklıdır. Hem iki ürünün karışık olması hem de çeşitli gramaja sahip şişelere doldurulması sebebi ile fiyatlarda farklılıklar gözlemlenir. Öncü domates biber karışık salça 1600 gr satın al seçeneği sayesinde bu ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Daha sonra istenilen ürünü satın alabilirsiniz.