Penti Hav Terlik

106,95 TL
Beden:
35-36
39-40
37-38

Ürün Bilgileri

Penti Hav Terlik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇınarButik Satıcı Ünvanı: AYÇA İŞÇİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4821139806
    Bu ürün ÇınarButik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Hav Terlik'in eğlenceli tasarımına bayılacaksın! Leopar desenli pelüş kumaşıyla etkileyici bir görünüm vadeden Hav Terlik, üzerinde yer alan üç boyutlu leopar figürüyle sevimli ve dinamik bir tarz kazanıyor. Yüzleri gülümseten şirin tasarımıyla gününe neşe katarken yumuşacık dokusu sayesinde ayaklarını narince sararak daima konfor sunuyor. Önü açık modeli, ayaklarının nefes almasına imkan tanıyarak daima ferah ve huzurlu hisler yaşatıyor. Yumuşacık tabanıyla her adımına güven katıyor ve dengeli bir duruş sunuyor. Konforlu yapısı sayesinde rahatça hareket etmene olanak tanıyan Hav Terlik'i evdeki her anında keyifle kullanabilirsin. Ev kombinlerini harika bir şekilde tamamlayan Hav Terlik ile sen de baştan aşağı çok daha şık bir stile kavuşabilirsin!

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver