Rich Inci Toz Sim 50 cc

64,03 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rich Inci Toz Sim 50 cc

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENÇ DİJİTAL BASKI MERKEZİ Satıcı Ünvanı: SERKAN AYDOĞMUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3023259615600013 Vergi Kimlik Numarası: 1190234233
    Bu ürün GENÇ DİJİTAL BASKI MERKEZİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rich Toz Sim 50 cc. 9134 İNCİ

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Rich İnci Toz Sim 50 cc

El işi çalışmaları yapılırken çeşitli yardımcı malzemeler kullanılır. Özellikle parlaklık vermesi amacıyla tercih edilen toz, sim çeşitleri etkileyici görünümleriyle dikkat çeker. Kullanıldığı alanda göz alıcı görünümüyle ön plana çıkan sim modelleri, küçük parlak toz parçaları olarak bilinir. Rich sim ürünü son derece kaliteli bir yapıya sahiptir. Birçok farklı kullanım alanı bulunan bu malzeme sıklıkla tercih edilir. İstenilen alana serpiştirilerek parlak bir görünüm elde edilebilir. Uygun bir yapıştırıcı yardımıyla yapılan uygulamalarda uzun süreli kalıcılık gösteren ürün, sıklıkla tercih edilir. Bu parlak partiküller yardımıyla çeşitli süslemeler yapılabilir. Son derece kaliteli malzemeden elde edilen ürün, zamanla solma ve parlaklığını yitirme gibi değişimlere uğramaz. Siz de dilediğiniz çalışmalarda kullanmak amacıyla bu göz alıcı malzemeyi güvenle satın alabilirsiniz.

  • Göz alıcı parlaklık
  • Etkileyici renk
  • Kaliteli içerik

Göz Alıcı Rich İnci Toz Sim Özellikleri

Göz Alıcı Rich İnci Toz Sim Özellikleri

Rich markası tarafından özenle tasarlanan sim parlak görünümüyle dikkatleri üzerine çeker. Ürünün sahip olduğu etkileyici inci beyazı birçok alanda rahatlıkla kullanılabilir. Diğer sim renkleriyle uyum sağlayan bu model, kullanışlı özellikleriyle ön plana çıkar. Koyu ve canlı renkler ile birlikte kullanıldığında mükemmel bir uyum yakalayan ürün, geniş bir uygulama alanına sahiptir. Özellikle sanatsal çalışmalarda parlaklık katması amacıyla tercih edilen bu malzeme uygulandığı bölgenin ön plana çıkmasına yardımcı olur. Rich inci toz sim 50 cc ürün içeriğiyle uzun süreli kullanım imkanı sağlar. Göz alıcı görünüme sahip olan bu inci rengi, çeşitli yöntemler kullanılarak uygulandığı alanda sabitlenebilir. Bu sayede çeşitli darbeler sonucu dökülme gibi bir durum meydana gelmez. Siz de el işi uygulamalarınız ve çeşitli sanat çalışmaları için bu parlak malzemeyi tercih edebilirsiniz.

Etkileyici Rich İnci Toz Sim Kullanım Alanları ve Yorumları

Etkileyici Rich İnci Toz Sim Kullanım Alanları ve Yorumları

İnci rengi göz önünde bulundurularak hazırlanan bu parlak beyaz partiküller geniş bir kullanım alanına sahiptir. Özellikle anaokulu ve ilkokulda sanatsal gelişimi desteklemek amacıyla yapılan el işi uygulamaları ürünün kullanım alanları arasında yer alır. Bununla birlikte profesyonel sanat çalışmalarında da bu parlak süsleme malzemesine ihtiyaç duyulur. Özellikle önemli organizasyonlarda simlerden elde edilen parlaklık göz alıcı bir görüntü ortaya koyar. Oldukça küçük partiküllerden meydana gelen bu malzeme, etkileyici bir ışıldama sağlar. Uygun bir yapıştırıcı malzeme yardımıyla ahşap, plastik, kağıt gibi birçok yüzeye rahatlıkla sabitlenebilir. Rich inci toz sim 50 cc yorumları farklı kullanım şekilleri hakkında bilgi sahibi olmanız için size yardımcı olur. Ayrıca yorumlar sayesinde ürünün kalitesi hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Siz de dilediğiniz alanda bu kaliteli malzemeyi rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Avantajlı Rich İnci Toz Sim 50 cc Fiyatı

Avantajlı Rich İnci Toz Sim 50 cc Fiyatı

Rich markasına ait inci rengindeki toz sim ürünü 50 cc hacmine sahip dayanıklı ambalajlar kullanılarak paketlenir. Ürünün sahip olduğu ambalaj özellikleri oldukça kalitelidir. Rahat kullanım amacıyla özenle tasarlanan şişeler birçok alana kolay şekilde taşınabilir. Ayrıca dayanıklı kapak yapısı sayesinde kullanılmadığı zamanlarda dökülme ve ürün kaybı meydana gelmez. Belirli bir yüzeye yapıştırıcı yardımıyla uygulanma şeklinin yanı sıra su içerisinde ışıltı efekti sağlamak için de kullanılabilir. Kulanılığı her alanda etkileyici bir parlaklık sağlayan malzeme, sıklıkla tercih edilir. Ürün tasarımı yapılırken müşteri memnuniyeti göz önünde bulundurulur. Partikül boyutları son derece ideal büyüklüktedir. Rich inci toz sim 50 cc fiyatı birçok müşterinin bütçesine uygun olduğu için kolayca satın alınabilir. Siz de bu avantajlı uygulama imkanı sağlayan ürünü Trendyol’da inceleyebilirsiniz. Dilerseniz ürünü uygun fiyatlarla buradan satın alabilirsiniz.