3
Teraryum ve Sukulentler kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Plato Aşkın Gözyaşı Pembe

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)

Ürün Bilgileri

Plato Aşkın Gözyaşı Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ege Garden Botanik Satıcı Ünvanı: SERAP CANSU AYDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8940305630
    Bu ürün Ege Garden Botanik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • değerli müşterilerimiz aşkın gözyaşı pembe 5,50 cm plastik saksıda gönderilecektir.
Geri Bildirim Ver

Plato Aşkın Gözyaşı Pembe

Sukulent bitki çeşitleri, birbirinden farklı alanlarda kullanılabilir. Özellikle dekoratif bir hava katması açısından bu ürünler sıklıkla tercih edilir. Nadir bulunan aşkın gözyaşı pembe rengiyle müşterilerin beğenisine sunulur. Evinize dekoratiflik katan bu model, son derece renkli ve canlı bir görünüm sunar. Bununla birlikte plastik saksılarla satışa sunulduğundan dolayı oldukça kolay bir şekilde kullanılabilir. Saksıları da son derece kalitelidir. Sulama sırasında herhangi bir şekilde akıntı oluşturmaz. Sevgilinize ya da eşinize bu ürünü satın alıp hediyenizin anlamlı bir hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Hem iç hem de dış alanlarda yetiştirebildiğinden dilediğiniz şekilde büyütme imkanı elde edebilirsiniz. Ürünün çiçeklerini toprağa dökmesini bekleyebilir ve hızlı bir şekilde büyüdüğüne şahit olabilirsiniz. Siz de bu bitkiyi satın alarak sevdiklerinizi fazlasıyla mutlu edebilirsiniz.

  • Dekoratif görünüm
  • Plastik saksı
  • Anlamlı özellik

Dekoratif Görünümüyle Plato Aşkın Gözyaşı Pembe

Dekoratif Görünümüyle Plato Aşkın Gözyaşı Pembe

Çiçekli bitki çeşitleri birbirinden farklı renklerle satışa sunulur. İç ve dış mekanlara dekoratif bir görünüm kazandıran bu çeşitler müşterilerin ilgisini çeker. Pembe renkli çiçek çeşitleri sevdiklerinize olan sevginizin ve bağlılığınızın gösterilmesine katkı sağlar. Plato aşkın gözyaşı pembe rengiyle müşterilerin beğenisine sunulur. Canlı bir rengi bulunduğundan alanlarınızın eşsiz bir renge bürünmesini sağlar. Bununla birlikte birbirinden farklı alanlarda kullanılabilir. Dilerseniz bahçelerinizde dilerseniz de cafe, balkon ve ev içerisinde tercih edebilirsiniz. Bu sayede alanlarınızın renklenmesini sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda dekoratif bir görünüm imkanı kazanabilirsiniz. İdeal boyutundan faydalanarak dilediğiniz yerde sergileyebilirsiniz. Bitkiyi güneş gören bir alanda saklayabilir ve hızlıca büyümesine yardımcı olabilirsiniz. Siz de evlerinizde dekoratif bir alan yaratmak istiyorsanız Plato markası tarafından pembe rengiyle müşterilerin beğenisine sunulan aşkın gözyaşı çiçeğini satın alabilirsiniz.

Kaliteli Malzemeleriyle Plato Aşkın Gözyaşı Pembe

Kaliteli Malzemeleriyle Plato Aşkın Gözyaşı Pembe

Bitkilerin hızlı bir şekilde büyüyebilmesi için verimli topraklarından ayrılmaması son derece önemlidir. Verimli toprağa sahip olan bitkiler herhangi bir şekilde hastalık kapmaz. Bununla birlikte solmaz ve kırılmaz. Saksı halde ve toprağıyla birlikte satışa sunulan çeşitler müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Plato markası tarafından pembe rengiyle satışa sunulan aşkın gözyaşı çiçeği, saksısıyla birliktedir. Bununla beraber çiçek için verimli topraklardan biri tercih edilir. Saksı, oldukça dayanıklı ve kaliteli plastik malzemelerden üretilir. Böylelikle dış darbelere karşı da son derece dayanıklıdır. Herhangi bir darbe karşında çatlamaz ve kırılmaz. Bununla birlikte çiçeğin suyunun dışa akmasını engeller. Ürünün malzeme yapısı ve görünümü hakkında bilgi alabilmek için müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. Plato aşkın gözyaşı pembe yorumları sayesinde bakım talimatlarını da detaylı biçimde inceleyip müşterilerin görüşlerinden kaliteli bir şekilde faydalanabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Plato Aşkın Gözyaşı Pembe

Uygun Fiyatlı Plato Aşkın Gözyaşı Pembe

Çiçekler, sevilen insanlara olan bağlılığı yansıtma biçimlerinden biridir. Özel günlerde ya da herhangi bir vakitte sevdiklerinizi mutlu edebilmek için pembe renkli aşkın gözyaşı çiçeğini hediye şeklinde değerlendirebilirsiniz. Böylelikle hediyenizin büyük bir anlam kazanmasını sağlayabilirsiniz. Plato markası tarafından satışa sunulan bu bitki, pembe rengiyle eşlerinizin ve sevgililerinizin büyülenmesine yardımcı olur. Nadir görülen bu çiçeğin bakımı biraz zor olabilir. Kendini yetiştirilebilmesi adına günlük hayatta su vermek ve güneş gören bir alanda muhafaza etmek son derece önemlidir. Yaz aylarında haftada kış aylarında da 15 günde bir kez su vererek yeterli derecede büyümesini sağlayabilirsiniz. Kenarlarda bulunan gözyaşlarını toprağa dökmesini bekleyebilir ve kendi kendini geliştirdiğine şahit olabilirsiniz. Plato aşkın gözyaşı pembe fiyatı oldukça avantajlıdır. Trendyol sayesinde ürünün fiyatını inceleyebilir ve avantajlarından kolay bir şekilde faydalanabilirsiniz.