8
Margarin kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

vita Bitkisel Susuz Yağ 5 lt

579 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

vita Bitkisel Susuz Yağ 5 lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HALLOUMOĞLU Satıcı Ünvanı: HALLOUM GIDA ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0456057108000017 Vergi Kimlik Numarası: 4560571080
    Bu ürün HALLOUMOĞLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Bitkisel Susuz Yağ 5 lt

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Margarin
  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Vita Bitkisel Susuz Yağ 5 lt

Yağ, dünyadaki lezzetli yemek tariflerinin neredeyse hepsinde gerekli olan temel malzeme olarak yer alır. Farklı lezzetleri elde etmek için alternatif ürünler ve çeşitler sunulur. Yağ çeşitleri içerisinde ayçiçeği, zeytinyağ gibi farklı alternatifler bulunur. Ne pişireceğinize göre tercih edeceğiniz bu ürünler, hem lezzetli bir aromayı yemeğe verir hem de pişirme esnasında istenen kıvamın kolaylıkla elde edilmesini sağlar. Türk mutfağındaki geleneksel lezzete ulaşmak için formüle edilen Vita bitkisel susuz yağ 5 lt teneke içerisinde satışa sunulur. Susuz olarak imal edilen bu ürününün hamur işleri, kurabiye gibi lezzetli atıştırmalar ve yiyeceklerin yapımında da kullanılması önerilir. Margarin olarak satılan katı yağların sıvı haline gelmiş ve içerisindeki suyun alınmış hali olarak satılan ürün, özellikle ticari işletmelerde sıklıkla tercih edilir.

  • Bitkisel içerik
  • Ekonomik fiyat
  • Saf yağ

Lezzetli ve Saf Vita Susuz Bitkisel Yağ 5 lt İçeriği

Lezzetli ve Saf Vita Susuz Bitkisel Yağ 5 Lt İçeriği

Sevilerek tüketilen Vita markası sahip olduğu bitkisel susuz yağ alternatifi ile öne çıkar. Birçok yiyeceğe enfes lezzet katan ürün, retro paket tasarımı ve teneke içerisinde satılması ile de bilinir. Restoran, kafe ve pastanelerde sıklıkla tercih edilen ürün, imalat esnasında tüm suyun çekilmesi ve %100 yağın kullanılması ile elde edilir. Bu nedenle kızartma ya da hamur işleri için ideal bir tercih olarak öne çıkar. Vita susuz yağ, hidrojenize yağ olarak bilinen margarin ürünün katı halidir. Tereyağın kokusu ve lezzetine sahip olan ürün, aynı zamanda A ve D vitamini bakımından oldukça zengin bir besin kaynağıdır. Vita bitkisel susuz yağ dikkat çekici lezzeti ve aroması ile dışarıda yediğiniz yemeklerin yapımında sıklıkla tercih edilen ürün olarak bilinir. Bu lezzeti evinize taşıyarak yeni tarifler deneyebilirsiniz.

Öne Çıkan Vita Susuz Bitkisel Yağ 5 lt Yorumları

Öne Çıkan Vita Susuz Bitkisel Yağ 5 Lt Yorumları

Gün içerisinde sürekli yemek pişirilen işyerlerinde kullanılan susuz yağ alternatifi, özellikle kızartma gerektiren tariflerde tercih edilmesi ile bilinir. Tavuk, balık veya kırmızı et kızartma sonrasında ürünün lezzeti ve aroması daha çok öne çıkar. Evde de kullanabileceğiniz ürün, kızartma işlemi sırasında da altın renkli çıtır kıvamını kolaylıkla yakalanmasına yardımcı olur. Kızartma tavası içerisine ekleyeceğiniz birkaç baharat türüyle misafirlerinize harika ikramlıklar hazırlayabilirsiniz. Vita bitkisel susuz yağ 5 lt kullananlar ve satın alan müşterilerin sıklıkla tercih etme nedenleri arasında ekonomik kullanımı da etkili olur. Satın almadan önce hangi yiyeceklerde kolaylıkla kullanabileceğinizi ve lezzetini öğrenmek isterseniz Vita bitkisel susuz yağ 5 lt yorumları ve incelemelerine göz gezdirebilirsiniz. Müşterilerin bu ürünle yaptıkları tariflerin deneyimlerini keşfedebilir ve bu lezzetli gıdayı siz de kolayca sipariş verebilirsiniz.

Vita Susuz Bitkisel Yağ 5 lt Fiyatları ve Kampanyaları

Vita Susuz Bitkisel Yağ 5 Lt Fiyatları ve Kampanyaları

Birçok işyerinde tercih edilmesinin birçok önemli nedeni olduğu söylenebilir. Bu nedenlerin başında lezzeti ve aroması yer alır. Özellikle hamur işlerinde tereyağın tadını daha ekonomik bir şekilde yakalanmasına yardımcı olması ve kızartmaların çıtır formunda olmasını sağlaması sayılabilir. Bitkisel bir ürün olmasına rağmen diğer alternatiflerine göre ekonomik ve sağlıklı bir seçenek olarak öne çıkar. Yağ ürünlerinin fiyat skalası belirlenirken üretim şekli ve gramajları oldukça önemli bir yer tutar. Vita bitkisel susuz yağ 5 lt fiyat belirlenmesinde de kullanım kolaylığı, lezzeti, gramajı ve üretim yöntemi etkili olur. Günlük kullanımı ve tüketimi fazla olan işyerleri için ideal bir tercih olan ürün, evlerde de kullanma uygun olması ile dikkat çeker. Trendyol avantajlarından faydalanarak ürünü kolaylıkla sipariş verebilirsiniz ve ailenize sağlıklı yiyecekler hazırlamak için kullanabilirsiniz.