Altınbaş Burç Ikizler Küpe

2.864 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Altınbaş Burç Ikizler Küpe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Altınbaş Satıcı Ünvanı: ALTINBAŞ PERAKENDE MAĞAZACILIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0061033665600017 Vergi Kimlik Numarası: 0610336656
    Bu ürün Altınbaş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stok Kodu :KPIKIZLER08-24754 | Maden :Altın | Renk :Sarı | Ayar :14 | Ağırlık :0.68 gr | Garanti belgesiyle birlikte zarif kutusunda tarafınıza teslim edilmektedir.Ürün ölçüsü ve üretimden kaynaklı nedenlerle ağırlığı + -% 10 oranında farklılık gösterebilmektedir. İkizler burcu kadınları canlı ve dinamik görünebilecekleri özel mücevherleri tercih etmekten hoşlanırlar. Gündelik hayatında ön plana çıkmaktan hoşlanan ikizler burcu kadınları ilgi çekici karakteriyle de ilgi odağı olurlar. Sizler de ikizler burcu kadınlarına özel bir hediye arıyorsanız Altınbaş imzası taşıyan ikizler burcu sembolünün üzerinde bulunduğu küpe modelini tercih edebilirsiniz. Tasarım özellikleri ile tüm dikkatleri üzerine çeken küpe modeli Altınbaş tarafından sizler için büyük bir titizlikle tasarlananlar arasındadır. Astroloji dünyasına yakınlık duyan ve bu özel dünya ile ilgilenmekten keyif alan kadınların vazgeçilmezi haline gelen küpe modeli ilhamını ikizler burcunun özgür ruhundan alır. Yenilikçi tasarım dokunuşlarıyla hayat bulan küpe modeli çok yönlü kişiliğiyle dikkat çeken ikizler burcu kadınları için uygundur. İkizler burcunun önemli özelliklerini simgeleyen küpe modeli aynı zamanda altının ışıltılı duruşunu da dışarıya yansıtabilmenize imkan verir. Girdiğiniz ortamlarda ilgi çekici stiliniz ile ön plana çıkmak istiyorsanız sizler de Altınbaş imzası taşıyan ikizler burcu sembollü küpe modelini inceleyebilirsiniz. Karakterinizin bir simgesi olan burçlardan gücünü alan özel tasarımlı küpe modeli alternatif tasarımlardan hoşlanan kadınlar için ideal seçeneklerdendir. Sadeliği büyüleyici bir ışıltı ile sizlerle buluşturan küpe modeliyle burcunuzun özellikleriyle tarzınızı en iyi şekilde tamamlayabilirsiniz. Böylelikle hayal ettiğiniz özel tarzları da gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Burçlara özgü tasarımlarıyla da dikkat çeken Altınbaş’ın en beğenilen küpeleri arasındaki ikizler burcu sembollü küpe modelini isterseniz sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz. Böylelikle sevdiğiniz kişilere şans, güven ve sevgi gibi dileklerinizi en iyi biçimde aktarabilirsiniz. Birbirinden özel işlemeleri ve zamansız duruşuyla dikkat çeken küpe modeline sizler de Altınbaş güvencesiyle sahip olabilirsiniz. Astrolojinin gücüne inanıyor ve etrafınızda astroloji dünyasıyla ilgili insanlar bulunuyorsa Altınbaş’ın eşsiz işçiliğiyle hayata geçirilen özel küpe modelini satın alabilirsiniz. Modern ve aynı zamanda gizemli bir havayı stilinizde taşıyabilmenizi sağlayan küpe modeli her bir detayıyla görenleri kendisine hayran bırakabilecek özelliklerdedir. Duygularınızı ifade edebileceğiniz özel ve şık tasarımlı küpe modelini bir ömür boyu kullanarak mücevher koleksiyonunuza ve tarzınıza büyük bir canlılık kazandırabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ayar 14 Ayar
  • Altın Ayar 14 Ayar
  • Renk Sarı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver